🔥İndirim Lexar ARES 2x16 6400MHz CL30 XMP/EXPO DDR5 21.999 TL PARAF 6- AXESS 5 TAKSİT.

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    15.7 KB · Hit: 79
Thaiphoon

Hocam Nebi Akgünün videolarını izle. Manuel ayarlamalarla yapılabilir diye biliyorum. Özellikle A die ise kesin yapılabiliyor olması lazım. Senin modüller A die mı M die mı
hocam videoyu atma şansın varmı sana zahmet banada bi overclock rehberi lazım :)

hocam buna güvenilemiyor maalesef. O sadece kendi test ettikleri ram modelindekinin bilgisini veriyor. Biz bunda denedik ve a die idi veya m idi diyor sadece. Mesela Patriot 6400 cl32 16x2 rgb olan hem msi hem asusda a die yazıyor ama m die çıktı benimki.

hocam buna güvenilemiyor maalesef. O sadece kendi test ettikleri ram modelindekinin bilgisini veriyor. Biz bunda denedik ve a die idi veya m idi diyor sadece. Mesela Patriot 6400 cl32 16x2 rgb olan hem msi hem asusda a die yazıyor ama m die çıktı benimki.
O dediğin 6000 Mhz CL30 veya 6400 CL32 lerde olabilir ama 6000 de CL28 gibi agresif bir değer verebilen ramin M die olduğunu sanmıyorum. Yinede %100 değil tabii ki.

O dediğin 6000 Mhz CL30 veya 6400 CL32 lerde olabilir ama 6000 de CL28 gibi agresif bir değer verebilen ramin M die olduğunu sanmıyorum. Yinede %100 değil tabii ki.
yok canım 6000 28 %100 gibi bi şey a die olması da o sitelerden bakma işine dedim ben. Çünkü direkt kendim yaşadım aynısını. Hem msi hem asusda birden çok modele bakmama rağmen a die yazıyordu benim rame m die çıktı işte.

Kriz sonrası m geliyor birçok ram maalesef.

Kriz sonrası m geliyor birçok ram maalesef.
garip olan benimki yeni üretim de değil. belki eski olduğu içindir ama onu bilemem. 2023 ün ortalarında üretilmiş. o zaman a die belki yaygın değildir henüz o kadarını bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birinden aldım sahibindenden açılmamış kutu aralık ayında ondan eski. almadan önce bi bakayım dediydim işte ama aldım her türlü fiyat iyiydi. a ma fark etmezdi valla 9500 sıfır 32

garip olan benimki yeni üretim de değil. belki eski olduğu içindir ama onu bilemem. 2023 ün ortalarında üretilmiş. o zaman a die belki yaygın değildir henüz o kadarını bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birinden aldım sahibindenden açılmamış kutu aralık ayında ondan eski. almadan önce bi bakayım dediydim işte ama aldım her türlü fiyat iyiydi. a ma fark etmezdi valla 9500 sıfır 32
Uygun bulunursa alınıp geçilmeli ufak ayarla iş yapıyor çok takmayan adam expo açıp takılıyor.

Uygun bulunursa alınıp geçilmeli ufak ayarla iş yapıyor çok takmayan adam expo açıp takılıyor.
aynen hocam valla ben 15 gün falan uğraştım takıntılı bi mal olduğum için şu an sınırda en stabil bu valla dahası olmuyor ya oyunlar çöküyor ya mavi ekran daha zorlarsam.

1778105801299.webp

Geri