🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

Referans değil ki ben simdi aratarak buldum link birebir aynı. Bence sen senin konunda bir komplekse girmişssin ama keyfin bilir. İstediği gibi de yazar engelle engelleyebiliyor isen.

Kol güzel bu arada. Kardesimde eskisi var heralde memnun bu da iyi
Referanslı link sandım yanlış görmüş olabilirim hocam ama neyse bir önemi yok isteyen alsın ordan isteyen temudan alsın bu beni çokta ilgilendirmez zaten. Komplekse falan niye gireyim allah için ;)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne anlatıyon birader çok dısarıya bi temiz hava al dümdüz google linkini kopyalayıp yapıstırdım
Düzgün bir dil ile uyarını yazabilirsin referanslı bir link sandım kusura bakma, biraderin değilim ben senin gel beraber temiz hava alalım.

Son düzenleme:
görev başarılı kutu hasarlı geldi ama üründe bir sorun görmedim şimdi iade desem ürünün ücretini verirler değişim yapmazlar diye , ben boşa kendimi sıkıştırıyormuş ferahladım bu kadar mı değişir

2026 versiyonunda daha az vida çıkıyor
Ürünü ben de aldım da masayı tam duvaya yaslayınca, monitörü öne arkaya çekince hep duvara sürtüyor o kısmı beğenmedim

agalar stand geldide taktım monitörü eğim olarak yukarı kaldırıyorum hemen aşağı doğru iniyor bunun çözümünü bilen var mı?

agalar stand geldide taktım monitörü eğim olarak yukarı kaldırıyorum hemen aşağı doğru iniyor bunun çözümünü bilen var mı?
IMG_1948.webp

Şu ortadaki eklem kısmında + - kısmı var hocam onu içinden çıkan alyan ile çevir hocam istediğin pozisyona getirdikten sonra + kısma çevir yavaş yavaş. - ye çevirirsen direkt aşağıya düşer.

Arkadaşlar bu stand nasıldır? Monitörü en fazla ne kadar aşağı indirmeye müsade eder? Monitörü sabitledigimiz yerden daha aşağı iniyor mu
ben kullanıyorum her türlü aşağıya iner sıkıntı yok bu fiyata kaçırmayın ben 1 2 ay önce 1300 liraya almıştım gayet uygun

Arkadaşlar bu stand nasıldır? Monitörü en fazla ne kadar aşağı indirmeye müsade eder? Monitörü sabitledigimiz yerden daha aşağı iniyor mu
nasıl istersen öyle kullanabilirsin güzel bir marka sağlam sana sadece tek bir tavsiyem olacak çift monitör falan kullanmayı düşünüyorsan 2 tane tekli stand al sakın çiftli alma ben pişmanım

Hocam sipariş verdim içerisinden bağlantı vidaları çıkıyor mu bilginiz var mı?
içinden her şey çıkıyor senin yapman gereken şey monitörün arkasındaki stand yerini açmak ondan sonra vide ve plastiği ile geliyor çok kolay bi şekilde ayarlıyorsun ediyorsun

kurdum bende baya güzel çok kaliteli malzemesi falan bedavaya almışız

Geri