❌İndirim Bitti! KTC 24.5'' H25T7 FHD IPS 200Hz 1ms 3.649₺ (Visa Kart Premium'a Özel)

Her monitör indirim konusunda fix gelen soru. 😀 Ne kullanıyorsun hacı 2.monitörü alak sana sende kurtul ben de. 😀
Hocam sen kurtulamazsın, o iş yatar. Forum'daki herkes seni yeryüzündeki bütün monitörleri bilmek için eğitilmiş yapay zeka modeli gibi kullanıyor. Biri monitör alır, başka biri etiket atar.

Hocam sen kurtulamazsın, o iş yatar. Forum'daki herkes seni yeryüzündeki bütün monitörleri bilmek için eğitilmiş yapay zeka modeli gibi kullanıyor. Biri monitör alır, başka biri etiket atar.
Abdullah'tan daha çok tanınıyor bile olabilir. Her monitör gönderisinin altında etiketleniyor

Abdullah'tan daha çok tanınıyor bile olabilir. Her monitör gönderisinin altında etiketleniyor
Bidaki ay askere gidiyorum bir süre yokum idare edersiniz artık 😂

İkinci monitör olarak 120Hz 5MS Koorui almıştım 2800'e. Bunu görünce dayanamayıp bunu da aldım. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,835
Üyeler
195,180
Son üye
whoops51
Geri