Bütçen çok yüksek değilse daha iyisini zor bulursun. Yapıştır geç.3650 e yapıştırıyorum o zaman
Bütçen çok yüksek değilse daha iyisini zor bulursun. Yapıştır geç.3650 e yapıştırıyorum o zaman
mesela kaç k lara çıkmak gerekiyorBütçen çok yüksek değilse daha iyisini zor bulursun. Yapıştır geç.
Ondan tam emin değilim. Onu @Tayfunns hocam daha iyi bilir.mesela kaç k lara çıkmak gerekiyor
Hocam sen kurtulamazsın, o iş yatar. Forum'daki herkes seni yeryüzündeki bütün monitörleri bilmek için eğitilmiş yapay zeka modeli gibi kullanıyor. Biri monitör alır, başka biri etiket atar.Her monitör indirim konusunda fix gelen soru.Ne kullanıyorsun hacı 2.monitörü alak sana sende kurtul ben de.
![]()
son 1 saatin var galiba hocam ona gore karar ver:mesela kaç k lara çıkmak gerekiyor
Abdullah'tan daha çok tanınıyor bile olabilir. Her monitör gönderisinin altında etiketleniyorHocam sen kurtulamazsın, o iş yatar. Forum'daki herkes seni yeryüzündeki bütün monitörleri bilmek için eğitilmiş yapay zeka modeli gibi kullanıyor. Biri monitör alır, başka biri etiket atar.
Hocam sen kurtulamazsın, o iş yatar. Forum'daki herkes seni yeryüzündeki bütün monitörleri bilmek için eğitilmiş yapay zeka modeli gibi kullanıyor. Biri monitör alır, başka biri etiket atar.
Bidaki ay askere gidiyorum bir süre yokum idare edersiniz artıkAbdullah'tan daha çok tanınıyor bile olabilir. Her monitör gönderisinin altında etiketleniyor
Hocam bugün denedim akıyor. Ben baya beğendim. 3700 liraya bedava valla.cs valoda nasıl hocam panel kalıtesı akıcılık
Gözle görülür renk artışı için misal buna çıkman lazımmesela kaç k lara çıkmak gerekiyor
Yeni aldım monitörleri senin incelemelerinle, bir süre monitör sektörü benden uzak kalsın.Bidaki ay askere gidiyorum bir süre yokum idare edersiniz artık![]()
Yeni aldım monitörleri senin incelemelerinle, bir süre monitör sektörü benden uzak kalsın.
Hocam G65B var da yanına monitör arıyorumHer monitör indirim konusunda fix gelen soru.Ne kullanıyorsun hacı 2.monitörü alak sana sende kurtul ben de.
![]()