- Reaksiyon skoru
- 44
Vatandaki indirim hangi tarihe kadar sürecek?
10 mayısVatandaki indirim hangi tarihe kadar sürecek?
Kasa içerisinde gelen PSU modeli nedir ve PSU segmenti nedir bilgi verebilir misin? Genel olarak kasayla ilgili ilk izlenimlerini paylaşabilir misin?gece saat 12'den sonra falan bu %15 indirim olayları başlıyor vatanda. Thermaltake view 380 XL 850+80 gold modelini 9.170TL'ye satın aldım. bana göre bedava bir fiyat, sadece psu bile 7 8k ve 9k'ya aldığım kasa ömürlük.
vatana ram konusunda laf etme seni buradan çıkartmazlar ben söylüyeyim.40-50 bine ram mi olur arkadaş kim alacak o paraya? Daha geçenlerde 40 bine ddr5 sistem satılıyordu. 50 bin ram'e verecem eee sonra![]()
1 kere olur bi daha çok bekleriz.vatana ram konusunda laf etme seni buradan çıkartmazlar ben söylüyeyim.
adamlar 2 kez yaptılar . tekrar yaparlar .1 kere olur o
1 kere olur bi daha çok bekleriz.
Bak fiyat orda yazıyor ben belirlemedim!
Çaktırma, tekrar yapsınlar diye söylüyorumadamlar 2 kez yaptılar . tekrar yaparlar .
biri mart sonuydu bir daha ne zaman yaptılaradamlar 2 kez yaptılar . tekrar yaparlar .
nisanda yaptılar 2. indirimibiri mart sonuydu bir daha ne zaman yaptılar
12900f drr4 sistemim için Vatandaki MSI B760'ı almayı planlıyorum indirim varken. Alınır mı sizce? z serisi anakartlar şuan ateş pahasıAlıntıyı görüntüle
indirim başladı gene yüzde 15 ama web özeller düşmüyor bu gece.