Yardım Kaçak telefonun eksileri nelerdir

Dostlar kaçak mi 15t pro alıcam server kayıtlı telefon kaçak olunca ne gibi bir fark oluyor hangi özellikleri kullanılamıyor
Hocam öncelikle ben bunca zaman hep kaçak kullandım ama bunun sebeplerinden biri hala öğrenci olmam eski cihazım 11T şuanki 14T Pro, her özelliği kullanabilirsiniz belki NFC de sorun olabilir onu test edin mutlaka (aslında her özelliği test edin kimseye güven olmaz), server kayıtta da belki cihaz sıfırlanabilir bu atan kişiye göre değişebilir yanlış bilgi vermek istemem, teşekkürler.

Teşekkürler hepinize haftaya alıcam sarı rengini

Server nedir? Nasıl çalışır? Onu bir araştırın isterseniz.
Hocam... Server kayıtlı cihazlar sürekli bir servera bağlı değiller siz araştırın isterseniz kullanılmayan telefonların IMEI lerini çakıyorlar sadece

28.800 12/256
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam telefonun yazılımında kısıtlanmış özellikler varmı kaçak da hangi telefon vardı bide sizde
Birazcık pahalı geldi nedense hocam bilemedim ama genel olarak herhangi bir kısıtlama felan göremedim tek sıkıntı olarak güncelleme almıyor telefon eğer ki güncellerseniz içine yüklenilen imei kayboluyor yeniden imei atılması gerekiyor. Onun dışı bir sıkıntısını görmedim 4 senedir

Birazcık pahalı geldi nedense hocam bilemedim ama genel olarak herhangi bir kısıtlama felan göremedim tek sıkıntı olarak güncelleme almıyor telefon eğer ki güncellerseniz içine yüklenilen imei kayboluyor yeniden imei atılması gerekiyor. Onun dışı bir sıkıntısını görmedim 4 senedir
Zaten kaçak alan güncelleme falan yapacaksa kaçak almamalı

Zamanında 40k küsüe fiyatı olan 14t pro 21 e mi ne almıştım. 1.5 sene oldu. 2 seneye gidiyor NFC dahil herhangi bir sıkıntı olmadı. Cihazım dirençli.

Zaten kaçak alan güncelleme falan yapacaksa kaçak almamalı
Bende 4 senedir redmi 12 pro 5g kullanıyorum hocam kaçak telefon gayet memnunum sadece son zamanlarda artık kafasına göre telefon kendini yeniden başlatıp duruyor. Artık miladı doldu gibi o yüzden yeni telefon alıcam muhtemelen alacağımda ya redmi 15t pro olur yada poco serisinden biri olur

Dostlar kaçak mi 15t pro alıcam server kayıtlı telefon kaçak olunca ne gibi bir fark oluyor hangi özellikleri kullanılamıyor
Garanti harici hiçbir sıkıntısı yok zaten telefonda garanti olsa nolur firmalardan hizmet alıcam diye sürünüyosun.

Ben yıllardır kaçak kullanıyorum tek sorunu telefon sürümü güncellenmiyor onun dışında bir sorun yaşamadım dirençli imei var bende. Tam hatırlamıyorum dirençsizlerde mi ne nfc kullanamama sorunu vardı galiba (emin değilim) Onun dışında normal telefon işte sadece sorun yaşadığında arkasında duran yok kendin telefoncuya gideceksin.

Geri