🔥İndirim Otacı Ürünlerinde 2. Ürün 1 TL

Hocam paketli gıdalardan ve şekerden uzak durmalasın. Beyaz ekmek falan yiyorsan eğer onuda bırak tam tahıllı önerim.
Annemde aynı farklı evlerde farklı hayatlar sürüyoruz genetik olduğunu düşünüyorum artık hocam 😀

Saç deriniz sizce kuru mu yağlı mı ?
Genelde yağlı gibi oluyor. Duş aldığım günün ertesi sabahı elimi saçımın dibine sürtünce falan elim parlıyor ya da sabah saçımın arkası falan dikilince ılık suyla ıslatıyorum elim yağlanıyor biraz.

Genelde yağlı gibi oluyor. Duş aldığım günün ertesi sabahı elimi saçımın dibine sürtünce falan elim parlıyor ya da sabah saçımın arkası falan dikilince ılık suyla ıslatıyorum elim yağlanıyor biraz.
Vichy dercos normal ve yağlı saçlar için olan şampuanı kullan dua edersin. Yaklaşık 15 yıldır egzema hastasıyım ama benim saçlar ve yüzüm aşırı kuru. Ben kuru saç için olanı kullanıyorum. Egzemayı kontrol aldında tutmak için en iyi ürün bu

Vichy dercos normal ve yağlı saçlar için olan şampuanı kullan dua edersin. Yaklaşık 15 yıldır egzema hastasıyım ama benim saçlar ve yüzüm aşırı kuru. Ben kuru saç için olanı kullanıyorum. Egzemayı kontrol aldında tutmak için en iyi ürün bu
Soyuntu ve kaşıntıyı engelliyor mu?

Hocam devamlı kullanmanızı tavsiye etmem bir yerden sonra saç tellerini inceltip güçsüzleştiriyor 1-2 hafta devamlı kullanımdan sonra haftada 2-3 e düşürmenizi kalan günlerde de bitkisel şampuan kullanmanızı öneririm. Çünkü egzamadır, kepektir hepsinin ana kaynağı stres ve bağırsak problemleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Otacıdan tavsiye edeceğiniz şampuan var mı arkadaşlar? Kepekli ve egzama olan saç için?

bu sampuanlarin icindeki SLS ve SLES acaba sac derisindeki yagi aldiktan bir sure sonra fazla kurumasina neden olup daha cok yaglandiriyor olabilir mi? bir anlamda bu sampuanlara kacinilmaz bagimlilik yapiyor belki de, cunku yaglandikca kullanmaya devam edilecek. Selenmyum icerikli olduklarindan gunluk sampuan olarak kullanilabilir mi bilmiyorum. Bir yandan da zararli bakterilerle faydali bakterileri de goturuyor olabilir. Aramizda dermatolog varsa en dogrusunu soylecektir :)

eğer yeni üye olursanız 222₺ indirim de var umarım iyidir <3

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    37.7 KB · Hit: 25
Cilt bakımdan ne önerebilirsiniz Siyah nokta ya da yağlı cilt için?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,653
Üyeler
195,103
Son üye
SaintCommunity
Geri