2100'e 42221 aldım.Bir şey olmaz ya karttan çekip taksit yaptıysan tamamdır. Kuveyt bunun içindi ya.
Hangilerini aldım hocam ?
Hepsi birbirinden güzel fakat anneler gününe aldığın bambaşka. Ne güzel düşünüp almışsın.2100'e 42221 aldım.
950'ye 77256 aldım.
2050'ye anneler günü için 11501 aldım.
Legoyu annem seçti ya. Hangisi anne dedim bunu seçti. Aslında ben şunu beğenmiştimHepsi birbirinden güzel fakat anneler gününe aldığın bambaşka. Ne güzel düşünüp almışsın.
Arada profiline girip lego setlerine bakıyorum.![]()
Bak bu sade de güzelmiş ama kadınlar rengarenk çiçeklere daha çok bayılırlar.Legoyu annem seçti ya. Hangisi anne dedim bunu seçti. Aslında ben şunu beğenmiştim
O da dedi ki bazı al icine atalım.
![]()
LEGO ® Botanicals Barış Çiçeği 11504 - Anneler Günü için Dekoratif Model Yapım Seti (474 Parça) - Fiyatı, Yorumları
® Botanicals Barış Çiçeği 11504 - Anneler Günü için Dekoratif Model Yapım Seti (474 Parça) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Güzeldi 3-5 dakikamı aldı yavaş yavaş maçı izlerken yaptım baya hoşuma gittiBeğendin mi ? Nasıl ?
Ne güzel durmuş öyle xd çok tatlı. Sana bir şey söyleyeyim mi ? Daha iyi değerlendirilemezdi bu arada.Güzeldi 3-5 dakikamı aldı yavaş yavaş maçı izlerken yaptım baya hoşuma gittiİndirime girdikçe ucuzları alır yaparım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
@Bünyamina