çok basit bir şifreleme yöntemi eklerler olur yolu basiteyvallah kanka da incehesap açığı kapatırsa forumca bir daha öğrenemeyebiliriz
@Akif Erdem kanka yukarıda paylaşıp durduk yanıltıcı içerik atma pls
çok basit bir şifreleme yöntemi eklerler olur yolu basiteyvallah kanka da incehesap açığı kapatırsa forumca bir daha öğrenemeyebiliriz
@Akif Erdem kanka yukarıda paylaşıp durduk yanıltıcı içerik atma pls
ya geçen bu taktikle ogrendiginizi gorup olta atıyorlarsaKanıt isteyen arkadaşlar, yöntem sızdığına göre açıklıyorum:
Ürünleri yenilemek için products.php yoluna istek atılıyor, dönen yanıtın içinde gecenin yildizi "id" sini aratırsanız bu klavyeyi göreceksiniz
Ayrıca klavye linkinin sonunda da bu id var
Geçen hafta da kulaklıkta aynısı olmuştu
Alıntıyı görüntüle
O sırada forumu okuyan incehesap developerı
Alıntıyı görüntüle
yok kanka diğer ürünlerde id parametresi basılmıyor, client tarafına bu idnin hiç gelmemesi lazım saat 01:00 olana kadarçok basit bir şifreleme yöntemi eklerler olur yolu basit
konuyu okumaya üşendim hangi model gelicek
konuyu okumaya üşendim hangi model gelicek
Kral yanlış anlama da ihtiyacın yoksa neden almaya çalışıyorsun ki yoğun oluyor zaten , ne biliyim ihtiyacı olmayanlar almasa olmuyor mu yani?hep şu 200 300 düşen membran kalvyelerden dolayı evde 3 tane membran var boşu boşuna koleksiyona 1 membran daha eklencek belli oldu![]()
![]()
eyw![]()
James Donkey JDK104 Rainbow Mekanik Hisli Membran Türkçe Q Gaming 104 Tuş Siyah Klavye - incehesap.com
James Donkey JDK104 Rainbow Mekanik Hisli Membran Türkçe Q Gaming 104 Tuş Siyah Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
sepetle, ödeme sayfasında bekle knk sürekli sayfayı yenilersin
![]()
James Donkey JDK104 Rainbow Mekanik Hisli Membran Türkçe Q Gaming 104 Tuş Siyah Klavye - incehesap.com
James Donkey JDK104 Rainbow Mekanik Hisli Membran Türkçe Q Gaming 104 Tuş Siyah Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
kulaklığı bende alamadımSinir krizi gecirip uyuma işi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçen kulaklık sepetteyken alamadım şuan imkanı yok
Niye söylüyon