Çözüldü✓ Valorant oynarken ekran kararması?

ByAhmet16

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba Arkadaşlar Benim Sizlere Sorum Olacak Suan Aktif Olarak Kullandığım Bilgisayarın Özellikleri Şu Sekilde

AMD Ryzen 7 5700x
Asrock b550
32 GB RAM

Valorant ve cs2 oyunlarını açtıktan sonra kışa bir süre sonra siyah ekran verip ek-1-deki hatayı veriyor sonra ekran kartı driverleri silik sekilde yeniden başlatılıyor sorun tam olarak nedir

Ekler

• 51406.webp
    51406.webp
    252.4 KB · Hit: 22
Driverı DDU ile silip, doğrusunu indirdiğine emin olarak kurulum yap

O zaman bir format at hocam

Driver çakışması yaptığı içi oluyor , en temizi format at geç

Merhaba Arkadaşlar Benim Sizlere Sorum Olacak Suan Aktif Olarak Kullandığım Bilgisayarın Özellikleri Şu Sekilde

AMD Ryzen 7 5700x
Asrock b550
32 GB RAM

Valorant ve cs2 oyunlarını açtıktan sonra kışa bir süre sonra siyah ekran verip ek-1-deki hatayı veriyor sonra ekran kartı driverleri silik sekilde yeniden başlatılıyor sorun tam olarak nedir
Ağa driverin hangi sürümde sanırım en sonki surumdeyse onda hata var galiba aynı hata bendede aynı şekilde oldu ekran kartını silio yada gostermiyo gibi bişi oldu sanırım en sonki sürümden kaynaklı olabilir biri 26.1.1 sürümunde stabil calisiyo dediydi dene olmadı bunu belki olur

Ağa driverin hangi sürümde sanırım en sonki surumdeyse onda hata var galiba aynı hata bendede aynı şekilde oldu ekran kartını silio yada gostermiyo gibi bişi oldu sanırım en sonki sürümden kaynaklı olabilir biri 26.1.1 sürümunde stabil calisiyo dediydi dene olmadı bunu belki olur
Aynen 26.1.1 sürümü kurdum hata düzeldi

Şunu deneyin bakalım. AMD fanboyları keşke Twitter'da daha aktif olup, şu saçmalıkları aşağılayarak firmanın utanıp düzenleme yapmasıan yol açsalar. Kronik sorun oldu bu artık, Windows ile iletişime geçmek ve sürücüyü bozmamasını sağlamak. Veya kafasına göre bu sürücü uyumsuz hatası vermenin önüne geçmek bu kadar zor olmamalı. ATI dönemleri bu kadar leş değildi bu firma ya. İşlemci dışında çok vizyonsuz CEO'ları, hatta o konuda da vizyonsuz. 9901X3D, 9902X3D gibi saçmalığa döndüler artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,624
Üyeler
195,082
Son üye
Enes0234
Geri