- Reaksiyon skoru
- 15
Satıcı yorumlarda 7500tl PG ile alacilecegimizi söylemiş, sizce almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
dün görmüştüm bu ilanı satıcının profilinden dolayı vazgeçmiştim ama sıkıntısı yok ise güzel fırsat kötü çıksada max pg komisyonu giderSatıcı yorumlarda 7500tl PG ile alacilecegimizi söylemiş, sizce almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
Pg komisyonu ne kadar kidün görmüştüm bu ilanı satıcının profilinden dolayı vazgeçmiştim ama sıkıntısı yok ise güzel fırsat kötü çıksada max pg komisyonu gider
Şüphe düştü içime şuanprofil yorumları sıkıntılı
pg ücreti 350tl yanar amaParamgüvendeyi kabul etmiş adam bozuk bile çıksa iade edersin.
En zor kararları en güçlü iradeler verirpg ücreti 350tl yanar ama![]()
Yorumlara baktım birisi, satıcının sorunlu ürün gönderdiğini ve boşuna PG ücreti ödediğini söylemiş,vazgeçtimpg ücreti 350tl yanar ama![]()
bana kalırsa satıcının ürün için yazdığı açıklama da gizlediği bi detay var. kimse o backplate demiri neyse onu sökmez. kasa değiştirir .doğrudan. hadi diyelim kasa sığmadı. anakart sıkıştı falan demiri söktün. be adam o demiri anakart kutusu olur, kasa kutusu olur, ekran kartının kendi kutusu olur. bunlarda saklar. bu kartta bişey var ben almazdım. arkadaş ya da 5-6k aldı al sat yapıyor olabilir , gizlemiş olabilir.Yorumlara baktım birisi, satıcının sorunlu ürün gönderdiğini ve boşuna PG ücreti ödediğini söylemiş,vazgeçtim![]()
Satıcı yorumlarda 7500tl PG ile alacilecegimizi söylemiş, sizce almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim