Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X aldım pişman olurmuyum?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Cok farketmez zaten 5090 kullanmıyorsunuz muhtemelen. Lakin fark eder etmez 7800X3D daha iyi son zamanlarda bu algıyı çözemedim o zaman 7500f alın farketmezsiniz ya
Burada konuyu amacından saptırmaya gerek yok. Konu sahibinin sorusu belli.

Bende işin içinde oyun geçtiğinde x3d damgasını yapıştırıp standart işlemcilere şans tanımayanların algı yürüttüğünü düşünüyorum. Çünkü böyle bir algı olmasaydı, bu arkadaş buraya pişman olur muyum? şeklinde bir soruyla konu açmaz, bizde 9700x işlemcinin gücünü açıklamak zorunda kalmazdık.

7600 neresi iyi 1080p fps oyuncusu için berbat. cs 2 gibi fps oyunlarında 200 250 fps alıyordum droptan tut anlık 180lere fps düşmeleri canımı cok sıktı sistem driver her şey güncel format sıkıntısız 4070s ile ve 9800x3dye geçince 700 küsür görüyor. 280hz monitörün hakkını vermiş oldum 7600le 190 ı görüyordum deathmatch modunda. 1080p fps oyuncuları için x3d tam bi performans diğerleri hakkını vermiyor indirimsiz fiyatlara kesinlikle. x3d oyun işlemcisi diğer düz işlemciler render da daha ön planda x3d den şaşmayın
Senin sistem sıkıntılı olabilir ben r5 5600 rx6700 ile cs2 de 2k orta ayarlarda daha yüksek alıyordum

Ben de 9700x aldım, 9700x aldığım için hiç pişman değilim ama incehesaptan aldığım için çok pişmanım. amazonda 300 tl farkla 9 taksit almalıydım 5 aydır hala aklıma geliyor arada tüh be diyorum :D

Bende işin içinde oyun geçtiğinde x3d damgasını yapıştırıp standart işlemcilere şans tanımayanların algı yürüttüğünü düşünüyorum. Çünkü böyle bir algı olmasaydı, bu arkadaş buraya pişman olur muyum? şeklinde bir soruyla konu açmaz, bizde 9700x işlemcinin gücünü açıklamak zorunda kalmazdık.
2-2.5k varken sahsen düz işlemci almazdım ya ben kral zaten mimari olarak da aşırı fark yok

2-2.5k varken sahsen düz işlemci almazdım ya ben kral zaten mimari olarak da aşırı fark yok
Saçma 360HZ üstü monitorde oynamıyorsan 9700x'in %1 lowları paşalar gibi yetecek. Düz işlemci almayacaksak o zaman 7500x3d balonunu falan alalım

Son düzenleme:
Geçen Paylaşılan Corsair Nautilus 240MM Sıvı Soğutmayı Aldım Parça Parça Sistem Toplamayı Düşünüyorum Bugün de Gamin Gecesinden 11.500TL ye Ryzen 7 9700X aldım 7800X3D Almak Hep Aklımdaydı Ama Fiyat Avantajından Ötürü Bunu Aldım Sizce Pişman eder mi? Yada Keşke 7800X3D Alsaydım Dermiyim. Ayrıca Aldığım Sıvı Soğutma bu İşlemciyi 105W Modunda Çalışırken Soğutmaya Yeter mi?
Elindeki rame bağlı. 3D işlemciler ram hızından çok az etkileniyor. Örneğin 5200 MHz cl48 tek slot 32 Gb ram varsa tam performansa yakın performans veriyor ama Ramler 2x16 6000 MHz cl30 gibi sağlam kitlerse hissedeceğin bir fark olmaz.

Fark olmaz demiyorum, hissedeceğin bir fark olmaz

7800x3d içinde ukte hep kalır, o işlemcinin yeri ayrı ama elindeki işlemcinin fiyatının iyi ve performansının da iyi olduğunu düşünürsek içinde şüphe kalmasın iyi bir işlemci aldın.

105w modunu anakartta bulamadım nasıl açılıyor bu ya hiç bir şey onunla alakalı

105w modunu anakartta bulamadım nasıl açılıyor bu ya hiç bir şey onunla alakalı
Ai Tweaker bölümünde olması gerekiyor en üstte oluyor çoğunlukla sen yine de biosunun son sürüm olduğundan emin ol bios sürümün eski ise 105w modunu açamazsın

Ai Tweaker bölümünde olması gerekiyor en üstte oluyor çoğunlukla sen yine de biosunun son sürüm olduğundan emin ol bios sürümün eski ise 105w modunu açamazsın
pbo enchancement kısmı var orası mı 80-90 lvl 1-5 diye gidiyor onun dışında bir şey yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

buldum eco mode içindeymiş enable-105w enable ve disable var

Son düzenleme:
Saçma 360HZ üstü monitorde oynamıyorsan 9700x'in %1 lowları paşalar gibi yetecek. Düz işlemci almayacaksak o zaman 7500x3d balonunu falan alalım

Yav 2000 lira ver daha iyi işlemci alsana işte 7700X yetmeyecek mi o mantıkla. Argüman dogru ama saçma 9700X bile cok fazla bu mantıkla zaten 500+ fps alıyosun. Bir de CS2 cok cache den etkilenmiyor valorant falan kadar zaten 9700X için iyi bir oyun

Kesinlikle katılıyorum 3dvcache çok önemli olsaydı amd nin yeni çıkardığı 3D2 işlemciler hayvani oyun performansı verirdi gel gör ki normal 3D den farkı yok

Yav 2000 lira ver daha iyi işlemci alsana işte 7700X yetmeyecek mi o mantıkla. Argüman dogru ama saçma 9700X bile cok fazla bu mantıkla zaten 500+ fps alıyosun. Bir de CS2 cok cache den etkilenmiyor valorant falan kadar zaten 9700X için iyi bir oyun
Daha iyi de ekstra 2K'yı doğru düzgün haketmiyor sorun o

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,320
Üyeler
196,927
Son üye
TLGGVL