30 BİN TL'ye Honor 600 alınır mı?

s24 ekranı biraz daha iyi ve küçük olduğu için ppi daha yüksek
s25 fe pili daha büyük ve kendisi daha büyük ama ppi daha düşük, 1 sene daha fazla güncelleme alacak işlemcileri aynı sadece s25 fe de ghz düşürmüşler ısınma pil kontrolü için, aynısını s24ün ayarlarından da çok benzerini yapabilirsin
s25 fe optik parmak okuyucu s24 ultrasonik uzun vadede bu çok rahat ettiriyor olmasa yaşayamam ben şu an tablette bile optik olması bazen irite ediyor
Bazı konularda fe bazı konularda düz iyi kafa kafaya neredeyse ama şuan sıfır şatış durdurulmuş galiba genelde 33 civarındaydı fe de 33 civarında şuan s24 bulamadım ama annene kaba gelebilir fe bence bir mağazada bakıp denemelisin.
Honor 400, S24 ve S25 FE'den iyi bir seçenek mi? Fiyatıda 30 binin altında.

Honor 400, S24 ve S25 FE'den iyi bir seçenek mi? Fiyatıda 30 binin altında.
oyun oynanmayan herhangi bir senaryoda daha iyi, oyun oynanacaksa işlemci gücünde geride ama zayıf işlemci pile olumlu etki ettiği için bir yandan da artı. annene alacağın için 400 al derim.

oyun oynanmayan herhangi bir senaryoda daha iyi.
Kesinlikle oyun vs. yok dediğim gibi sadece fotoğraf video sosyal medya batarya ekran önemli. Honor 400 üzerinden çekilen fotoğraflar instagram üzerinde gayet iyi görünüyor kalibrasyonu iyi yapılmış gibi.

Kesinlikle oyun vs. yok dediğim gibi sadece fotoğraf video sosyal medya batarya ekran önemli. Honor 400 üzerinden çekilen fotoğraflar instagram üzerinde gayet iyi görünüyor kalibrasyonu iyi yapılmış gibi.
honor 600 30kya nerde var 35k değil mi o

honor 600 30kya nerde var 35k değil mi o
Hepsiburada sepete ekleyinde 30 bin oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1778405968599.webp

honor 400 hbde 27 bin. hb üzerinden almam lazım limitle taksit yapacağım
600 daha mantıklı değil mi @TaHao 400e 27 pahalı illaki 3klık farkı hak edecek bir şeyler vardır bence
valla şimdi işler değişti, hb üzerinden almak zorundaysan honor 400 24 k'dan 27 k'ya çıkıyor. Bu durumda honor 400 elenir 24'e güzel telefon hala ama 27 etmez. Honor 600 'de daha büyük batarya ve çok daha iyi işlemci var ve daha güncel sonuçta. Senin senaryoda honor 400 yerine net honor 600 almalısın. Peki honor 400 elendiğine göre honor 600 mü s25fe mi diye sorarsan kendim anneme alacak olsaydım honor 600 seçerdim çünkü işlemci gücüne ihtiyaç yok oyun da yok, batarya farkı DEVASA ki bu çok önemli birkaç sene sonra annen elinde şarj kablosuyla gezmeye başlar samsungda. Kendime alacak olsaydım çok arada kalırdım afsdsadf :D ama annen için honor 600 almalısın. Senelerdir anneme ve babama telefonlarını ben alırım artık ihtiyaçlarına hakimim genel olarak, samsung onların telefonu değil

bu arada honor 400'ün kamera gerçekten çok iyi, gerek yazılım gerek yapay zeka araçları olsun

valla şimdi işler değişti, hb üzerinden almak zorundaysan honor 400 24 k'dan 27 k'ya çıkıyor. Bu durumda honor 400 elenir 24'e güzel telefon hala ama 27 etmez. Honor 600 'de daha büyük batarya ve çok daha iyi işlemci var ve daha güncel sonuçta. Senin senaryoda honor 400 yerine net honor 600 almalısın. Peki honor 400 elendiğine göre honor 600 mü s25fe mi diye sorarsan kendim anneme alacak olsaydım honor 600 seçerdim çünkü işlemci gücüne ihtiyaç yok oyun da yok, batarya farkı DEVASA ki bu çok önemli birkaç sene sonra annen elinde şarj kablosuyla gezmeye başlar samsungda. Kendime alacak olsaydım da çok arada kalırdım afsdsadf :D ama annen için honor 600 almalısın. Senelerdir anneme ve babama telefonlarını ben alırım artık ihtiyaçlarına hakimim genel olarak, samsung onların telefonu değil

bu arada honor 400'ün kamera gerçekten çok iyi, gerek yazılım gerek yapay zeka araçları olsun
honor 600de o kalite bozulmamıştır umarım çünkü sosyal medyada iphone 13 ile paylaştıklarımı honor 400le karşılaştırdığımda birazcık kamera renk ayarıyla gayet güzel hale gelebilir diye düşünüyorum. honor 600 alacağım teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,045
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri