valla cogu kisi iptal gelicek diyor fakat herhangi bir fikrim yok bazıları aramıs iptal edicez falan demisler ama ne kadar dogru ne kadar yalan bisey diyemem tabii kiBenimki kargoda gözüküyor iptal mi siparişler?
valla cogu kisi iptal gelicek diyor fakat herhangi bir fikrim yok bazıları aramıs iptal edicez falan demisler ama ne kadar dogru ne kadar yalan bisey diyemem tabii kiBenimki kargoda gözüküyor iptal mi siparişler?
Sakin ol şampiyon, daha bizimkiler gelmedi, muhtemelen gelmeyecek.tekrar gelir mi acaba. tam da böyle bir şey lazımdı. TR fiyatı 2600 tl diyor
Fake o, yurtiçi kargo kodu farklıdır.Kargo takip kodu var nereden takibi yapılıyor?
ilk sayfalarda birileri diyordu ulaştım iptal edilmiş vs. diye ama bilmiyorumsatıcıya ulaşan oldu mu?
rahatsız edici ve kurumsal kimlikten uzak. yerel esnaf gibi. temu boykot bundan sonraCevap beni benden aldı, bu cevabı yerli firmalarda çalışan yazamaz, temu buna izin veriyor demekki, temu gözüme girdi
Alıntıyı görüntüle
Ne icin kulanvaksinizGene temudan almalık alternatif önerisi olan var mı? Pros kit tarzı bir set de olur illa şarjlı olmasına gerek yok
aynı mesaj jacksondan bana geldiNe icin kulanvaksiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Boyle bi metin geldi
Michael Jackson?aynı mesaj jacksondan bana geldi