frostybite
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 720
Pragmata veriyor mu vatan baktığımda laptoplara yönlendiriyor pragmata için? Yarına kadar kalır umarım.
ben aldığımda requem veriyodu mail yoluyla zor bela aldıydımPragmata veriyor mu vatan baktığımda laptoplara yönlendiriyor pragmata için? Yarına kadar kalır umarım.
ikiside vardı bende asla değmez abuk subuk bi piyasası varNeredeyse 9070 XT’nin iki kat fiyatına satılıyor. Maksimum yüzde 10 performans için değer mi?
2. el değeri DLSS RT PT gibi teknolojiler ve yazılım tutarlılığı gibi bilgiler için değer. Amd fan boylugu yapmaya gerek yok ikisini de kullandım amd'yi stutterdan kullanamıyordum.Neredeyse 9070 XT’nin iki kat fiyatına satılıyor. Maksimum yüzde 10 performans için değer mi?
Ben shutter yaşamadım dostum ama yazılımı çöptü haklısın ona bişey diyemem güncelleme bekliyosun 1 tane oyuna fsr 4 geliyo anda komedi gbiiydi2. el değeri DLSS RT PT gibi teknolojiler ve yazılım tutarlılığı gibi bilgiler için değer. Amd fan boylugu yapmaya gerek yok ikisini de kullandım amd'yi stutterdan kullanamıyordum.