Windows İçin En İyi Antivirüs Programı Önerileri

ichbinahk

80+
Reaksiyon skoru
7
Selamlar guncel olarak windows icin en iyi korumayi saglayan antivirus programi nedir? Hangisini tavsiye edersiniz?

Selamlar guncel olarak windows icin en iyi korumayi saglayan antivirus programi nedir? Hangisini tavsiye edersiniz?
Kendisi yeterli eğer garip sitelere girmeyeceksen/indirmeyeceksen. Virüs tarayıcı olara kaspersky virüs removal tool öneririm.

Kendisi yeterli eğer garip sitelere girmeyeceksen/indirmeyeceksen. Virüs tarayıcı olara kaspersky virüs removal tool öneririm.
Yani isim dolayisiyla bir yazilim yuklemek zorundayim bu yazilim da aylik absurt fiyatlara satiliyor o sebeple en mantikli secenegin saglam bir antivirus ile halledilebilecegini dusundum

Yani isim dolayisiyla bir yazilim yuklemek zorundayim bu yazilim da aylik absurt fiyatlara satiliyor o sebeple en mantikli secenegin saglam bir antivirus ile halledilebilecegini dusundum
Kullanacağın programlar neler ?

Creative Cloud, Fl Studio ve pluginleri ozellikle fl pluginleri zengin degilsen alinacak fiyatta degil en ucuzu 50 dolar filan
Açıkçası bu tarz software leri crack olarak indirmek pek akıl işi değil :D ancak r/fmhy ve r/piracy sitesinden güvenilir link bulabilirsen indirebilirsin.

Açıkçası bu tarz software leri crack olarak indirmek pek akıl işi değil :D ancak r/fmhy ve r/piracy sitesinden güvenilir link bulabilirsen indirebilirsin.
Eski bilgisayarda 2 yil filan crack kullandim sorun yasamadim ama yeni bilgisayar icin guvenemiyorum pcye zarar vermesinden

ben 2 yıldır avast kullanıyoru mbence yeterli ve güzel iş yapıyor pahalıda değil zaten

Ben bitdefender free veya Kaspersky free kuruyorum genelde. Hem lisans derdi olmuyor, hem de iyi bir koruma sağlıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,445
Üyeler
195,628
Son üye
OneTapperX
Geri