Kendisi yeterli eğer garip sitelere girmeyeceksen/indirmeyeceksen. Virüs tarayıcı olara kaspersky virüs removal tool öneririm.Selamlar guncel olarak windows icin en iyi korumayi saglayan antivirus programi nedir? Hangisini tavsiye edersiniz?
Yani isim dolayisiyla bir yazilim yuklemek zorundayim bu yazilim da aylik absurt fiyatlara satiliyor o sebeple en mantikli secenegin saglam bir antivirus ile halledilebilecegini dusundumKendisi yeterli eğer garip sitelere girmeyeceksen/indirmeyeceksen. Virüs tarayıcı olara kaspersky virüs removal tool öneririm.
Kullanacağın programlar neler ?Yani isim dolayisiyla bir yazilim yuklemek zorundayim bu yazilim da aylik absurt fiyatlara satiliyor o sebeple en mantikli secenegin saglam bir antivirus ile halledilebilecegini dusundum
Creative Cloud, Fl Studio ve pluginleri ozellikle fl pluginleri zengin degilsen alinacak fiyatta degil en ucuzu 50 dolar filanKullanacağın programlar neler ?
Açıkçası bu tarz software leri crack olarak indirmek pek akıl işi değilCreative Cloud, Fl Studio ve pluginleri ozellikle fl pluginleri zengin degilsen alinacak fiyatta degil en ucuzu 50 dolar filan
Eski bilgisayarda 2 yil filan crack kullandim sorun yasamadim ama yeni bilgisayar icin guvenemiyorum pcye zarar vermesindenAçıkçası bu tarz software leri crack olarak indirmek pek akıl işi değilancak r/fmhy ve r/piracy sitesinden güvenilir link bulabilirsen indirebilirsin.
bedava istiyosan malwerbyte paralı istiyosan kasperskySelamlar guncel olarak windows icin en iyi korumayi saglayan antivirus programi nedir? Hangisini tavsiye edersiniz?