Dostlar selamünaleyküm öncelikle, rtx5060 ekran kartı yüzde 98 kullanımda 75 derecede çalışıyor bu değer fazlamıdır masaüstünde boştayken 30 derecelerde çalışıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Normal hocam.Dostlar selamünaleyküm öncelikle, rtx5060 ekran kartı yüzde 98 kullanımda 75 derecede çalışıyor bu değer fazlamıdır masaüstünde boştayken 30 derecelerde çalışıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Hiç bir sorunu olmayan değerlerDostlar selamünaleyküm öncelikle, rtx5060 ekran kartı yüzde 98 kullanımda 75 derecede çalışıyor bu değer fazlamıdır masaüstünde boştayken 30 derecelerde çalışıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
5060 için sınırda bir değer zaten küçük Bi kart niye soğumuyor anlamak lazım model nedir birde kasa içi görsel atar mısınDostlar selamünaleyküm öncelikle, rtx5060 ekran kartı yüzde 98 kullanımda 75 derecede çalışıyor bu değer fazlamıdır masaüstünde boştayken 30 derecelerde çalışıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
hocam görsel şuanlık atamıyorum ama kasa klasik 3 tane içeri hava çekip arkadan 1 tane havayı dışarı veren toplam 4 fanlı kasa onun dışında herhangi ek soğutma yok5060 için sınırda bir değer zaten küçük Bi kart niye soğumuyor anlamak lazım model nedir birde kasa içi görsel atar mısın
hocam soğutucu blok nedir, pek bilgim yok malesefHiç bir sorunu olmayan değerler
Soğutucu bloğun markası nedir
hocam sanırım modelini sormuşsunuz zotac markası 8gb vramHiç bir sorunu olmayan değerler
Soğutucu bloğun markası nedir
Sınırda bir değer falan değil. 80 derecelerin başlarına kadar bir sorun olmaz genelde. Aynı gpu laptopta 90 derecelere kadar çıkıyor, 75 de bir sorunun olmaz. Ama çok rahatsız ediyorsa ufaktan undervolt yapabilirsin.Dostlar selamünaleyküm öncelikle, rtx5060 ekran kartı yüzde 98 kullanımda 75 derecede çalışıyor bu değer fazlamıdır masaüstünde boştayken 30 derecelerde çalışıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
teşekkürler hocam cevabınız için, çok anlamadığımdan dokunmakta istemiyorum 82-83 ten sonra sanırım sorun olurSınırda bir değer falan değil. 80 derecelerin başlarına kadar bir sorun olmaz genelde. Aynı gpu laptopta 90 derecelere kadar çıkıyor, 75 de bir sorunun olmaz. Ama çok rahatsız ediyorsa ufaktan undervolt yapabilirsin.
Sınırda değilse niye uv öneriyorsun. 1 seneyi geçmeyen 150w ekran kartı niye 75 derecede çalışıyor. Nvidia partnerlerinin karlılığını arttırmak için leş gibi ref kart üretmiş. Bi tane amd kartın ısındığını görmüyorum. Ama nedense hep 5000 serisi kartlar sıcak çalışıyor.Sınırda bir değer falan değil. 80 derecelerin başlarına kadar bir sorun olmaz genelde. Aynı gpu laptopta 90 derecelere kadar çıkıyor, 75 de bir sorunun olmaz. Ama çok rahatsız ediyorsa ufaktan undervolt yapabilirsin.
hocam 6 aylık kart daha hiç temizledim hem kasa fanlarının hemde ekran kartı fanının kanatlarında tozlar birikti onunda etkisi olabilirSınırda değilse niye uv öneriyorsun. 1 seneyi geçmeyen 150w ekran kartı niye 75 derecede çalışıyor. Nvidia partnerlerinin karlılığını arttırmak için leş gibi ref kart üretmiş. Bi tane amd kartın ısındığını görmüyorum. Ama nedense hep 5000 serisi kartlar sıcak çalışıyor.
Kartın daha bugün 75 se yazın ortasında 80 leri görecek 85 zaten bakım sınırı. Gpu 85 Ken hot spot ve vramleri düşünemiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kasaya 0 oturan amd ekrankartı 65 dereceyi geçmedi. Küçükçük kasada.
uv önerimin başındaki "eğer rahatsız ediyorsa" yazısını görmezden geliyorsun şu anda. Türkçesini yazayım. "75 derece sorun yatacak bir sıcaklık değil ancak o şekilde görmek seni rahatsız ediyorsa veya daha düşük sıcaklıklarda görmek seni daha mutlu edecekse uv yapabilirsin" anlamına geliyor. 50 serisi genelde 80 derecelerin başlarına kadar sorun olmaz olarak kabul ediliyor. Biraz bakarsan kaynakların çoğunda bu şekilde geçiyor.Sınırda değilse niye uv öneriyorsun. 1 seneyi geçmeyen 150w ekran kartı niye 75 derecede çalışıyor. Nvidia partnerlerinin karlılığını arttırmak için leş gibi ref kart üretmiş. Bi tane amd kartın ısındığını görmüyorum. Ama nedense hep 5000 serisi kartlar sıcak çalışıyor.
Kartın daha bugün 75 se yazın ortasında 80 leri görecek 85 zaten bakım sınırı. Gpu 85 Ken hot spot ve vramleri düşünemiyorum.
Şuan normal ama yaz sıcağında normal olmaktan çıkabilir yinede takip et bence.Dostlar selamünaleyküm öncelikle, rtx5060 ekran kartı yüzde 98 kullanımda 75 derecede çalışıyor bu değer fazlamıdır masaüstünde boştayken 30 derecelerde çalışıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.