❌İndirim Bitti! Inno3d Nvidia Geforce Rtx5080 X3 16gb - 65.799,06 Tl

Chitragupta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
375
Satıcı Vatan Bilgisayar yine. Zotac Solid Core rtx 5080 OC versiyonunu da bazı geceler 63.000 TL civarına düşürüyor. Kendi sitesinde Inno3d marka ekran kartlarında piyasa altına düşürmüş fiyatlandırmalarını. Yine o gece %10 - %15 indirimleri gelirse daha da piyasa altına düşecektir. Bir gözünüz bu aralar Vatan Bilgisayar da olursa iyi olur sanki.

Bu krala da teşekkür ederim. Ayıktırdı durumu. @Tablet123

Gece indirimi gelmeyebilir de. Ama tetikte olmakta fayda var.

Geçende zotac 63k ya düşmüştü 5k da paraf puan alınca 58 e geliyordu diye hatırlıyorum. Aceleniz yoksa öyle fırsatlar da beklenebilir.

Hepsiburada'nın olayı çoğu karta 6 taksit, World'e 9 taksit yapıyor. Vatan'da sadece Paraf 6, bazı kartlara 3 taksit var. Bu avantaj bence 2.000 lira fazla fiyat ödemeye her türlü değer. Özellikle 9 taksit olayı çok cazip.

1778517554812.webp

bunu sevmedim ya daha düşük olması lazım zaten ay başında 68 kyı görmüş :)

Benim bonus kart gene gariban kaldı 3 taksitle 2 sinede kıyamam ya. Bize bi amazon bakıyor o da herkese bakıyor :D

5070 5060ti var mi indirimde

Gece saat 22:00 den sonra bir Vatan Bilgisayar sitesini kontrol et istersen. Inno3d modellerinde bir tık düşüş var gibi. Ama yine yüksek fiyatları tabi. Gece 22:00 dan sonra 30.000 - 32.000 TL civarına düşebilir. 32.000 TL civarına düşülürse alınır mı? (2 fanlı modellerini baz alıyorum.) Bence alınmaz. 28.000- 30.000 TL aralığı olmalı bence en az.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vatan Bilgisayar sitesindeki ekran kartlarında anlamlandıramadığım bir durum var. Daha önce biri daha değinmişti bu konuya bu sitede ama cevap alınmış mıydı hatırlamıyorum. Vatan'ın sitesinde ekran kartlarında Oc versiyonu düz normal versiyona göre daha düşük fiyatlandırıyorlar. Uzun zamandır böyle. Araştırmıştım ama tatmin eden bir cevap bulamamıştım. Sistemsel bir durum mu yoksa çalışanlar farkında ama pek önemsemiyorlar mı o konuda bilgim yok.

görsel_2026-05-11_201349267.webp
rtx 5080 inno3d.webp

Son düzenleme:
Hepsiburada'nın olayı çoğu karta 6 taksit, World'e 9 taksit yapıyor. Vatan'da sadece Paraf 6, bazı kartlara 3 taksit var. Bu avantaj bence 2.000 lira fazla fiyat ödemeye her türlü değer. Özellikle 9 taksit olayı çok cazip.

Alıntıyı görüntüle
hacım bu ne biçim bi tuzak yav. Normalde yıllardır banka karatı kullanırım. Mecbur kredi kartı cıkaram dedim bişey almak için ulan hangi birinden cıkaraayım şaşırdım her site başka birine taksit yapıyor böyle iş olmaz olsun yahu. 500 tane kartmı cıkarıcaz biz bi bilgisayar toplamak için

Geri