Cemal Paşa
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Bankkart gecerli kartlarda var güncel olarak kullaniyorumda msj gelmedi neden böyle oluyor?
Bankkart kart bana da sms gelmdi son 3 ayda harcama yaptıysanız sistemde sorun vardır heraldeBankkart gecerli kartlarda var güncel olarak kullaniyorumda msj gelmedi neden böyle oluyor?
Son 3 ayda harcama yapmış olma koşulu varmış. Keşke buraya da yazsaydınız katılmadan önce harcama yapsaydık şuan kampanya yanmış oldu.İşCep’ten ya da Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, SMS ile gönderilecek kişiye özel link üzerinden Amazon Prime üyeliğinizi hemen başlatın! Mevcut durumda Amazon Prime üyesi iseniz üyeliğiniz ücretsiz olarak devam etsin!
Bankamatik Kart’ı ya da Maximum Kart’ı olan müşterilerimiz 6 ay; Maximiles, Maximiles Select, Maximiles Black sahibi müşterilerimiz 12 aylık Amazon Prime üyeliği kazanacaktır.
Katılmak için: Maximum Mobil’de ya da İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.
Kampanyaya dahil olan kartlar: İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları, Bankamatik Kart
Kampanyaya dahil olmayan kartlar: Aidatsız Kartlar, MaxiPara Kartlar, Ticari Kartlar, Vadematik Kart kampanyaya dâhil değildir.
SMS gelmedi dediğiniz gibi bir durum mu artık bilmiyorumBankkart kart bana da sms gelmdi son 3 ayda harcama yaptıysanız sistemde sorun vardır heralde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Son 3 ayda harcama yapmış olma koşulu varmış. Keşke buraya da yazsaydınız katılmadan önce harcama yapsaydık şuan kampanya yanmış oldu.
Fotoğrafa kampanya koşullarını eklemiştim aslında da kusura bakmayınBankkart kart bana da sms gelmdi son 3 ayda harcama yaptıysanız sistemde sorun vardır heralde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Son 3 ayda harcama yapmış olma koşulu varmış. Keşke buraya da yazsaydınız katılmadan önce harcama yapsaydık şuan kampanya yanmış oldu.
Tümüyle iptal edin, ücret iadesi olan. Sonra sms linkiyle abone olun.
Bende de aynı hata oldu, yaptım ama şimdi.
Teşekkür hocam 6 ay kaptıkİşCep’ten ya da Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, SMS ile gönderilecek kişiye özel link üzerinden Amazon Prime üyeliğinizi hemen başlatın! Mevcut durumda Amazon Prime üyesi iseniz üyeliğiniz ücretsiz olarak devam etsin!
Bankamatik Kart’ı ya da Maximum Kart’ı olan müşterilerimiz 6 ay; Maximiles, Maximiles Select, Maximiles Black sahibi müşterilerimiz 12 aylık Amazon Prime üyeliği kazanacaktır.
Katılmak için: Maximum Mobil’de ya da İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.
Kampanyaya dahil olan kartlar: İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları, Bankamatik Kart
Kampanyaya dahil olmayan kartlar: Aidatsız Kartlar, MaxiPara Kartlar, Ticari Kartlar, Vadematik Kart kampanyaya dâhil değildir.
Ben de onu sonradan fark ettim , iki kartta var aklıma geldi maximiles i tanıttım 12 ay verdi. 19 yıldır kullanıyorum aktif olarak ilk defa burda iyi bir işe yaradıMaximiles kart çıkarsaydık keşkem, neyse 6 ay da iyidir. Teşekkürler.
Anneme yaptırdım ona da SMS düşmedi, ilginç...Kampanyaya katıldım ama SMS linki gelmedi. Sebebi nedir?