Yardım Thermalright Tl-M12qr Argb 120mm Reverse Kasa Fanı Alınır mı?

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
912
Bütçe
5000
SELAMÜN ALEYKÜM
Bi sıkıntı olmaz ise bu ay kasama 9 adet fan alıcam.bu konudan ömce bir konu daha açmıştım bu model önerilmişti.bu alınır mı? veya başka öneriniz varmı.

Ve bu alttaki ile bu aynı model sadece biri reverse biri değil dimi.

alınır.. Keşke 3 lü set olsa konnektörler boşa gidecek :D 3 fanı birbirine bağlayıp tek kablo yapacaksın. Ama her fan için ayrı kablo çıkacak. normalde bunun kanatları argb olanı var o gelse onu önerirdim ama mevcuttaki en optitmum seçenklerden biri bu görüntüsü için profilime bakabilirsin

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-07 at 22.46.40.webp
    WhatsApp Image 2026-05-07 at 22.46.40.webp
    290.6 KB · Hit: 60
  • 1000084366.webp
    1000084366.webp
    498.3 KB · Hit: 54
  • 1000084361.webp
    1000084361.webp
    753.5 KB · Hit: 55
  • 1000084360.webp
    1000084360.webp
    669.4 KB · Hit: 56
alınır.. Keşke 3 lü set olsa konnektörler boşa gidecek :D 3 fanı birbirine bağlayıp tek kablo yapacaksın. Ama her fan için ayrı kablo çıkacak. normalde bunun kanatları argb olanı var o gelse onu önerirdim ama mevcuttaki en optitmum seçenklerden biri bu görüntüsü için profilime bakabilirsin
MAŞAALAH çok güzel gözüküyor sisteminiz hocam ❤️ ben ben pek bilmemde böyle konuları o yüzden soruyorum.bendeki kasa bu ayriyetten bir şey almama daha gerek varmı fazladan fan takacağım için.

Ben olsam 9 fana para vermezdim hocam. Bu sistem özelinde mecburdum.

Ben olsam 9 fana para vermezdim hocam. Bu sistem özelinde mecburdum.
Hocam şuanda kasadaki stok fanlar çok sesli ve 1 i bozuldu dönmediği için mecburen 4 adet alıcam.almışkende bari hem güzel gözükmesi için hemde kasa daha iyi hava alması için 9 adet alim dedim.

core parking ? kimsenin aklına gelmedi heralde :D

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

daha takıksan fan spacer kullanırsın

Şu konuya bakar mısın buradaki makaleleri okuyabilirsin içerikleri tüketebilirsin 9 fanın etkisi direkt performans olmuyor hava akışını bozabiliyor

Şu kanala da göz at

Şu konuya bakar mısın buradaki makaleleri okuyabilirsin içerikleri tüketebilirsin 9 fanın etkisi direkt performans olmuyor hava akışını bozabiliyor

Şu kanala da göz at
Hocam ben alta takmayacam zaten.sizin attığınız gibi takacam ayriyetten üste 1 adet daha hava alması için takıcam ve yan yatafta 2 tane daha fan takabilceğim yer olduğu için orayada 2 adet takmayı düşünüyorum.birazda kasanın güzel gözükmesi için takmak istiyorum desem yalan olmaz 😀

Kullandığınız soğutucu bilmiyorum ama en iyi hava akışı gözlemlediğim düzen bu. Daha iyisi ise top side düz bıçağın yanına 1 adet ters bıçak takmak. Yani toplam 5 düz 3 ters bıçak

Ekler

• 1000093518.webp
    1000093518.webp
    65.9 KB · Hit: 13
Kullandığınız soğutucu bilmiyorum ama en iyi hava akışı gözlemlediğim düzen bu. Daha iyisi ise top side düz bıçağın yanına 1 adet ters bıçak takmak. Yani toplam 5 düz 3 ters bıçak
Hocam bilgiler ve öneriler için çok teşekkür ederim.peki fanlar ses olarak nasıl çok ses çıkarıyormu ve kasama ayriyetten bir şey almama gerek varmı fazladan fam takacağım için.

Kendi halinde ne çok sesli ne çok sessiz düşük devirlerde sesi tatmin edici

Rica ederim alırsan konuyu çözüldü olarak işaretle referans almak isteyen arkadaşlar direk tıklasın. Konu başlığını da marka model olarak belirtmeniz iyi olur.

arkadaşlar bişi daha sorucam şuanki kasama ayriyetten fan çoklayıcı vs. Almam gerekiyormu.şuanda kasada 4 adet fan var fakat 9 adet fan takacağım için soruyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,103
Üyeler
196,895
Son üye
mercimek2
Geri