🔥İndirim Colorful Battle-Ax B650a-Gha Wi-Fi V14 Ana Kart - 6.999 Tl

Selam bir sorum vardı ekran kartı yuvalarında gen olayları varmıs yapayzeka rx9070xtde gen4ü sınırlıyacagını gen5 daha iyi performans vericeğini söyledi tabi yapayzeka ne kadar doğru söyler bilemem ama sizce bunu almak mantıklımı

Selam bir sorum vardı ekran kartı yuvalarında gen olayları varmıs yapayzeka rx9070xtde gen4ü sınırlıyacagını gen5 daha iyi performans vericeğini söyledi tabi yapayzeka ne kadar doğru söyler bilemem ama sizce bunu almak mantıklımı
Yeni alacaksan gen 5 olan alman daha iyi olur ama elinde gen 4 varsa oda işini görür. Mevcuttaki belkide hiçbir ekran kartı gen 5 e ihtiyaç duymuyor. Geleceğe yönelik bi teknoloji gibi duruyor sadece.

Bu fiyatta değil miyi bu ürün uzun süredir

Kendi rehberimde bulunan bir ana kart , fiyatı dahilinde kesinlikle rakibi yok.
16+2+1 55A faz , amperi az gelebilir ancak 16 olduğundan dolayı kesinlikle bütün işlemcilere yeterli , 3 adet ssd slotu 2 gen5 , 1 gen4 olacak şekilde , 7.1 ses , wifi 6 , bt 5.2.

Evet bu ana kartlarda çok fazla yazılım sorunu bulunuyordu bu yüzden gelir gelmez bios güncellemesini yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Dostum bu anakart hep 7k fiyatı vardi bu bı indirim değil ki

7400 TL den 6999 tl ye düşmüş indirim değil mi ?
Yok dostum geçen haftada 7k fiyatı vardi hemen atlamayın sağlam bı indirim degil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7400 TL den 6999 tl ye düşmüş indirim değil mi ?

1 ay önce öyleydi bu ay zamlandı şimdi fiyatı geri düştü konusunu açmakta bir sorun yok.
Sadece bı yukarı aşağı yapmışlar o kadar

Yok dostum geçen haftada 7k fiyatı vardi hemen atlamayın sağlam bı indirim degil

Sadece bı yukarı aşağı yapmışlar o kadar
Yine de fiyat güzel hocam almak isteyen çökebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri