Kasamin Yeri Kötü Mu

Yok be hocam her türlü Toz doluyor yani her hafta kasayı temizliyorsanız orası ayrı

Yani benim kasa kapalı sadece önü mesh ve arkada ekran kartı wifi kartı vs. Takarken söktüğümüz demirlerden 2’si eksik ve Odayı her gün siliyorum ama içi toz dolmuş içi tozu alsanız bile anakartın üstündeki küçük oarçaların üzeri kablolar vs hep toz oluyor

Bugün açtım HDD yuvasının orda örümcek ağı vardı (daha 3-5 gün önce Temizlemiştim spürge malinası + peçete ile ona rağmen örümcek ağı çıktı)
Hocam kasa yerde olursa daha çok toz tutar malum yerler daha tozlu yüksek yerlerde olması evet dediğin gibi kesinlikle sıfıra indirmez ama atıyom rakamları sallıyorum 3 haftada bir temizlemezsin 4 haftada bir temizlersin mesela öyle düşün

Hocam kasa yerde olursa daha çok toz tutar malum yerler daha tozlu yüksek yerlerde olması evet dediğin gibi kesinlikle sıfıra indirmez ama atıyom rakamları sallıyorum 3 haftada bir temizlemezsin 4 haftada bir temizlersin mesela öyle düşün
tamamda niye 6 ayda veya 1 yilda temizlemem gereken kasayi her 4 haftada 1 temizleyerek duzenleyerek eziyet cekeyim yani bagzen insanlar bir seyleri abartiyor bence Bagzilarida 6 ayda bir islemci macunu degistiren hatta 6 ayda veya 1 yilda 1 ekran karti bakimi yaptiran gordum veya iste pc yi surekli ac kapa yapinca bozulacak sandigi icin genelde acik birakan veya fisi cekmeyen vs. insanlari gordum duydum vs...

Biraz Relax olmak gerekiyor bence

tamamda niye 6 ayda veya 1 yilda temizlemem gereken kasayi her 4 haftada 1 temizleyerek duzenleyerek eziyet cekeyim yani bagzen insanlar bir seyleri abartiyor bence Bagzilarida 6 ayda bir islemci macunu degistiren hatta 6 ayda veya 1 yilda 1 ekran karti bakimi yaptiran gordum veya iste pc yi surekli ac kapa yapinca bozulacak sandigi icin genelde acik birakan veya fisi cekmeyen vs. insanlari gordum duydum vs...

Biraz Relax olmak gerekiyor bence
Örnek verdim sadece normalde ben 6 ayda bir temizlerim nerden baksan 2 senedir temizlemiyorum oyun fln da oynamıyorum sadece yt google da takılıyom mesela şuan
yerden yüksek ile alçak olması arasındaki farkı söyledim yan cam da açk olursa mesela

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,766
Üyeler
197,287
Son üye
ayaztaşdemir
Geri