Çözüldü✓ Karr Office Mostar Vs Titanseat Throne

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,795
Selamlar 182yim 110kgım çoğu bilirkişi yüksek kgda oyuncu koltuğu değil ofis koltuğu öneriyor 2 modeli karşılaştırırmısınız

Birisi sert plastik birisi çelik titanseat daha sağlam olur

Selamlar 182yim 110kgım çoğu bilirkişi yüksek kgda oyuncu koltuğu değil ofis koltuğu öneriyor 2 modeli karşılaştırırmısınız
Kral sen hala koltuk mu arıyosun bende koltuk aradığım zamanlar senin konulara da bakmıştım. Throne aldım geçtim bu arada

Kral sen hala koltuk mu arıyosun bende koltuk aradığım zamanlar senin konulara da bakmıştım. Throne aldım geçtim bu arada
spora yazıldım 127den 110kga düştüm koltuk almaktan daha iyi bir seçim oldu

Titanseat throne komple çelik, Office mostarın yıldız ayağı polipropilen.
İkiside dayanıklı olur ancak en dayanıklı ve en güzeli hangisi diye soruyorsan titanseat. Rahatlık olarak bilmiyorum. Oyuncu koltuğu ofis koltuğundan daha çok terletir.

https://www.hepsiburada.com/karr-office-mostar-dayanikli-calisma-koltugu-p-HBCV0000EMZBFZ mostar daha geniş 175kg max kapasite 150kga kadar uzun kullanım sunuyormuş(destek hattından aldım)
1778614242352.webp

class 4 piston ve sessiz tekerlek var

Titanseat throne komple çelik, Office mostarın yıldız ayağı polipropilen.
İkiside dayanıklı olur ancak en dayanıklı ve en güzeli hangisi diye soruyorsan titanseat. Rahatlık olarak bilmiyorum. Oyuncu koltuğu ofis koltuğundan daha çok terletir.
?özelliklere bakarak hangisi

Birisi sert plastik birisi çelik titanseat daha sağlam olur
Donanım ve Malzeme Özellikleri
Sünger: Vücudu tam saran, yoğunlaştırılmış ergonomik memory foam (hafızalı sünger) yapı.
İskelet: Güçlendirilmiş çelik iç iskelet ve dayanıklı alüminyum/çelik ayak yapısı.
Döşeme: Nefes alabilen, terlemeyi minimize eden premium kumaş veya deri seçenekleri.
Amortisör: Class 4 yüksek güvenlikli gazlı amortisör.
Tekerlekler: Sessiz hareket eden ve zemin dostu özel silikon tekerlek seti.
Hareket ve Ayar Kabiliyeti
4D Kolçaklar: Yukarı-aşağı, ileri-geri, sağa-sola ve açısal olarak ayarlanabilen, metal destekli kol dayama yerleri.
Sırt Mekanizması: 180° tam yatırılabilir sırt yaslama desteği.
Mekanizma: Yarasa (Frog) tipi, yükseklik ve salınım ayarlı, kilitlenebilir tilt mekanizması.
Baş Desteği: Bazı modellerde kişiselleştirilebilir mıknatıslı baş yastığı.
Fiziksel Ölçüler ve Kapasite
Taşıma Kapasitesi: 150 - 160 kg.
Sırt Yüksekliği: 87 cm.
Oturak Genişliği: 58 cm.
Oturak Derinliği: 55 cm.
Maksimum Yükseklik: 141 cm

Endüstride benim bildiğim kadarıyla çelikten daha sağlam plastik bir malzeme yok yani titanseatın üstüne hoplasanda zıplasanda bir şey olmaz ancak mostarın özelliklerinde kaliteli bir plastik kullanıldığı belirtilmiş hadi ikisininde malzeme kalitesi aynı diyelim. Rahatlık olarak ofis koltuğu oyuncu koltuğuna göre hem çok rahattır hem daha az terletir. şahsi düşüncem böyle rahatlık konusunda

Endüstride benim bildiğim kadarıyla çelikten daha sağlam plastik bir malzeme yok yani titanseatın üstüne hoplasanda zıplasanda bir şey olmaz ancak mostarın özelliklerinde kaliteli bir plastik kullanıldığı belirtilmiş hadi ikisininde malzeme kalitesi aynı diyelim. Rahatlık olarak ofis koltuğu oyuncu koltuğuna göre hem çok rahattır hem daha az terletir. şahsi düşüncem böyle rahatlık konusunda
throneda incelem bol satış sonrası destek full+full
mostarda karr group ne kadar yardımcı bilmiyorum onu desteğe sorucam iade koşulu yok titanseatte
mostarda hb üzerinden alınınca 14 günde iade var

throneda incelem bol satış sonrası destek full+full
mostarda karr group ne kadar yardımcı bilmiyorum onu desteğe sorucam iade koşulu yok titanseatte
mostarda hb üzerinden alınınca 14 günde iade var
6 ay içinde bişe olursa THH ile babasını bile alırsın. hb ile alırsan 14 gün içinde iade kabul etmeme gibi bir durum olmuyor. 14 gün içinde kesin iade alırlar yani. Bence mostar al dene beğenmezsen iade et öbürünü al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaş kaç senin daha boy falan uzar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,859
Üyeler
195,483
Son üye
CEGUERO
Geri