Kol Kırıklığı Düşündüğümden Daha Kötü

Barosh

80+
Reaksiyon skoru
4
doğduğumdan beri hiç kolumu kırmamıştım taki pazaetesi gününe kadar insanlar hep abartıyor diye düşünürdüm ama ok çok daha kötüymüş kolumu bile sıkamayacak hale geldim .(

Geçmiş olsun da, kol kırığını insanlar abartıyor diye düşünürdün? Kırığı?!

Hastaneye git. Yamuk kaynar, ömür boyu çolak kalırsın. Kırık zaten hiç bir zaman tam düzelmez. Hep kendini hatırlatır.

Geçmiş olsun hocam. Alçının kalma süresine göre alçı sonrası da dert bitmiyor. Alçılı uzvunuz sanki sizin bir parçanı değilmiş gibi garip bir hissiyatla kaplanıyor. Alçısız şekilde kullanmak, açmak kapamak bir süre zorluyor insanı. Kolum alçıdan çıktığında dirseğimi bir süre boyunca düzgünce açıp kapatamıyordum. Umarım ki başınıza gelmez tekrar.

Geçmiş olsun hocam. Alçının kalma süresine göre alçı sonrası da dert bitmiyor. Alçılı uzvunuz sanki sizin bir parçanı değilmiş gibi garip bir hissiyatla kaplanıyor. Alçısız şekilde kullanmak, açmak kapamak bir süre zorluyor insanı. Kolum alçıdan çıktığında dirseğimi bir süre boyunca düzgünce açıp kapatamıyordum. Umarım ki başınıza gelmez tekrar.
ilk öncelikle teşekkür ederim doktorla konuşutuğumda kontrolu 10 gün sonraya verdi ve çok ta büyük bir kırık olduğundan bahsetmedi bende bundan dolayı kontrolde iyi çıkarsa herhangi bi aksaklık yaşayacağımı düşünmüyorum ama kontrolde ileşmediği gözükürse sürecin 1 ay olabilceğinden bahsettiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,053
Üyeler
195,512
Son üye
sethrain
Geri