ETS farming oynuyorum tuşları fazla olduğu için dikkatimi çekiyor yine bu fiyat bandında mouse önerilerine aciğım
Öyle saçma kalitesiz çin ürünleri yerine 2.elden garantili ürünler almaya bakın derim ama tercih meselasi
ETS farming oynuyorum tuşları fazla olduğu için dikkatimi çekiyor yine bu fiyat bandında mouse önerilerine aciğım
Rampage şans işi bu güne kadar 3 tane rampage ürünüm oldu ilki sn-r5 kulaklıktı 2019 da aldım 2024 de arkadaşıma verdim o da kuzenine hala sağlammış şaşırttı beni
kral o fiyata rampage alınmaz harbiden. wraith deki mouseleri incele fp açısından gayet iyiler.
Wraith markamı sitemi ?kral o fiyata rampage alınmaz harbiden. wraith deki mouseleri incele fp açısından gayet iyiler.
site "wraith esports"Wraith markamı sitemi ?
Wraith markamı sitemi ?
Bilgi için teşekkürler fakat hocam laptop kullandığım için kablosuz önceliğimMakrolu olsun diyorsanız Bloody halen üretiyor. Ama Bloody en premium ürünlerinde bile pek bir şey beklemeyin. Makro vb. Wolfteam oynayanlar falan kullanıyor. Keza Minecraft oynayanlar da PVP için farklı makrolara ihtiyaç duyuyorlar, ama onlar farklı bir mouse kullanıyorlardı adını unuttum.
Veya şu ürünü var daha modern olan. Saydığım kadarıyla basılabilir fazladan iki tuşu var. Ayrıca scroll sağdaki yazı doğruysa üç farklı tuş kombinasyonu olarak kullanılabiliyor. Şu an ₺1400 satılıyor bu fareler ve farklı renkleri var. İtopya site arayüzü berbat olduğundan indirimi algılamayabilirsiniz. Kablolu olur diyorsanız şu an en tuşlu fare bu olabilir. Ama videolarına bakın.
![]()
A4Tech Bloody W95 Max Navy Red 12.000 DPI Optik RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
A4Tech Bloody W95 Max Navy Red 12.000 DPI Optik RGB Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile W95 MAX SPORT RED ITOPYA'dawww.itopya.com
Sarısı kalmamış, beyaz ve siyah olanlar ₺1500, kırmızı ise ₺1400 civarında.
Yani 2K Hz kadar destekliyormuş da ben olsam 1K Hz'de kullanırım. Ayrı özellik diye dahili 4mb belleği var falan yazmışlar. Anladık ayarları kaydediyor da bunu niye pazarlama olarak sunuyorsun. Yılların A4Tech'inin şu seviyede kalması çok garibime gidiyor ya.
Alıntıyı görüntüle
Veya daha ucuza olsun, sol baş parmağın önünde tuşa gerek yok dersen şu tasarımlısı da var. Özellikleri benzer duruyor.
Bloody W90 MAX S.Black 10.000 CPI Optik RGB-Ultra Core 3&4 Aktif Gamer (Oyuncu) Mouse, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bloody W90 MAX S.Black 10.000 CPI Optik RGB-Ultra Core 3&4 Aktif Gamer (Oyuncu) Mouse, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Bloody markası bu fazla tuş olayını çok da salmamış gibi duruyor. Kablosuz tuşlu ürünleri var, ama yerele getiren olmadığından biri ₺6000 falan ilan açmış. İtopya duyuyorsanız getirin böyle farelerin halen bence alıcısı var.
Bloody Mouse Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody Mouse fiyatları 319,00 TL'den başlayan fırsatlarla Akakçe'de! 31 farklı Bloody Mouse seçeneğini gör, indirimleri yakala!www.akakce.com