Bu Mouse'u Kullanan Varmı??

rampage gamepower gibi markalara bence 300-500 den fazla vermeyecen 0 fiyata daha iyi markalar var

ETS farming oynuyorum tuşları fazla olduğu için dikkatimi çekiyor yine bu fiyat bandında mouse önerilerine aciğım
Rampage şans işi bu güne kadar 3 tane rampage ürünüm oldu ilki sn-r5 kulaklıktı 2019 da aldım 2024 de arkadaşıma verdim o da kuzenine hala sağlammış şaşırttı beni :) sonra bir tane mousepad aldıydım 3 aya soyulduydu
Birde maus aldıydım iyi değildi ort fiyatlıydı
Genel olarak iyi bir firma değil eski fp algısıda yok oldu şuan pahalı

Rampage 3311 sensörlü bir faresi, 3311 daha ucuza fareler bulunabiliyor pahalı. Ayrıca kablosuz farelere halen RGB ekleme saçmalığından vazgeçememişler gibi. Rampage premium ürünlerinde Çinlilerin benzer tasarımlarını ürettiriyor. Ama giriş, orta seviyelerde halen eski ürünleri var ve kullanılacak ürünler değiller. İlgi çekmek adına tasarım ve RGB'den vurmaya çalışıyorlar.

Kablosuz alınacaksa RGB içeren ürünlerden uzak durun. Tuş tarafında ise fare üstlerindekiler DPI içindir, atama yapıldığını sanmıyorum. İleri ve geri yapmaya yarayan yan tuşlar ise neredeyse her farede var. Makrolu fare istiyorsanız ayrıca belirtin. Ama bu bütçelere çok tuşlu fare bulmak biraz zor.

Bağlantıdaki ürünleri önerebilirim.

Bütçe ₺2000 zorlarsa da ATK A9 Plus alınabilir.

Plus daha yüksek bataryası, daha iyi bir sensörü var. Keza switch yani tuş tıklama ömrü de uzun. Ne kadar ekmek o kadar köfte olayı.

Son düzenleme:
Makrolu olsun diyorsanız Bloody halen üretiyor. Ama Bloody en premium ürünlerinde bile pek bir şey beklemeyin. Makro vb. Wolfteam oynayanlar falan kullanıyor. Keza Minecraft oynayanlar da PVP için farklı makrolara ihtiyaç duyuyorlar, ama onlar farklı bir mouse kullanıyorlardı adını unuttum.

Veya şu ürünü var daha modern olan. Saydığım kadarıyla basılabilir fazladan iki tuşu var. Ayrıca scroll sağdaki yazı doğruysa üç farklı tuş kombinasyonu olarak kullanılabiliyor. Şu an ₺1400 satılıyor bu fareler ve farklı renkleri var. İtopya site arayüzü berbat olduğundan indirimi algılamayabilirsiniz. Kablolu olur diyorsanız şu an en tuşlu fare bu olabilir. Ama videolarına bakın.

Sarısı kalmamış, beyaz ve siyah olanlar ₺1500, kırmızı ise ₺1400 civarında.

Yani 2K Hz kadar destekliyormuş da ben olsam 1K Hz'de kullanırım. Ayrı özellik diye dahili 4mb belleği var falan yazmışlar. Anladık ayarları kaydediyor da bunu niye pazarlama olarak sunuyorsun. Yılların A4Tech'inin şu seviyede kalması çok garibime gidiyor ya.

2026-05-14_14-42.webp

Veya daha ucuza olsun, sol baş parmağın önünde tuşa gerek yok dersen şu tasarımlısı da var. Özellikleri benzer duruyor.

2026-05-14_14-55.webp

Bloody markası bu fazla tuş olayını çok da salmamış gibi duruyor. Kablosuz tuşlu ürünleri var, ama yerele getiren olmadığından biri ₺6000 falan ilan açmış. İtopya duyuyorsanız getirin böyle farelerin halen bence alıcısı var.

Son düzenleme:
Makrolu olsun diyorsanız Bloody halen üretiyor. Ama Bloody en premium ürünlerinde bile pek bir şey beklemeyin. Makro vb. Wolfteam oynayanlar falan kullanıyor. Keza Minecraft oynayanlar da PVP için farklı makrolara ihtiyaç duyuyorlar, ama onlar farklı bir mouse kullanıyorlardı adını unuttum.

Veya şu ürünü var daha modern olan. Saydığım kadarıyla basılabilir fazladan iki tuşu var. Ayrıca scroll sağdaki yazı doğruysa üç farklı tuş kombinasyonu olarak kullanılabiliyor. Şu an ₺1400 satılıyor bu fareler ve farklı renkleri var. İtopya site arayüzü berbat olduğundan indirimi algılamayabilirsiniz. Kablolu olur diyorsanız şu an en tuşlu fare bu olabilir. Ama videolarına bakın.

Sarısı kalmamış, beyaz ve siyah olanlar ₺1500, kırmızı ise ₺1400 civarında.

Yani 2K Hz kadar destekliyormuş da ben olsam 1K Hz'de kullanırım. Ayrı özellik diye dahili 4mb belleği var falan yazmışlar. Anladık ayarları kaydediyor da bunu niye pazarlama olarak sunuyorsun. Yılların A4Tech'inin şu seviyede kalması çok garibime gidiyor ya.

Alıntıyı görüntüle

Veya daha ucuza olsun, sol baş parmağın önünde tuşa gerek yok dersen şu tasarımlısı da var. Özellikleri benzer duruyor.

Alıntıyı görüntüle

Bloody markası bu fazla tuş olayını çok da salmamış gibi duruyor. Kablosuz tuşlu ürünleri var, ama yerele getiren olmadığından biri ₺6000 falan ilan açmış. İtopya duyuyorsanız getirin böyle farelerin halen bence alıcısı var.
Bilgi için teşekkürler fakat hocam laptop kullandığım için kablosuz önceliğim

dün de başka konuda yazdım, bütçenize uygun herhangi bir glorious seçin geçin, bir daha düşünmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,053
Üyeler
195,512
Son üye
sethrain
Geri