Psu Değiştireceğim 24 Pin Kablo Çıkmıyor

Khrossia

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhaba yeni psu aldım eskiyi sökmeye çalışıyorum ama 24 pin kablosu çıkmıyor yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum mandala basarak sağa sola ittirerek çıkarmaya çalışıyorum ama 2 milim oynuyor kalıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba yeni psu aldım eskiyi sökmeye çalışıyorum ama 24 pin kablosu çıkmıyor yaklaşık 1 saattir uğraşıyorum mandala basarak sağa sola ittirerek çıkarmaya çalışıyorum ama 2 milim oynuyor kalıyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
kanka o zor çıkan bir kablo ince düz tornavida al bir elinle mandala basarken diğeriyle tornavida ile ortasından yukarı ittir yavaşça
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir sağdan bir soldan yukarı ittir tornavida ile dümdüz kabloyu çekme sakın

sağa sola kanırt çentik açık şekilde

sağa sola kanırt çentik açık şekilde
Ben tam tersi yukarı aşağı diyecektim öyle daha rahat çıkartıyorum hep sağa sola yapınca kırılacakmış gibi geliyor :') :D

Pinlerin tikleri kalktığından emin ol az biraz zorla hafif sag sol ile eğer hiç oynamıyorsa muhtemelen ısınıp plastiği biraz erimiş olabilir artık sert cekerek çıkarırsın anakartıda eline almada

Ben tam tersi yukarı aşağı diyecektim öyle daha rahat çıkartıyorum hep sağa sola yapınca kırılacakmış gibi geliyor :') :D
en doğrusu anakartı destekleyip ikisinden birini yapmak sağ sol hareketi daha rahat bence

Mandalı çok zorladım mandala basınca sanki bişey olmuyomuş gibi hissediyorum acaba mandal işlevini kaybetmiş falan olabilirmi?
Çekmek yerine söylediğimi yaparsan daha rahat çıkarırsın çentik kırılsa da bişey olmaz tam taktığını anlaman dışında pek farkı yok o çentiğin

Çekmek yerine söylediğimi yaparsan daha rahat çıkarırsın çentik kırılsa da bişey olmaz tam taktığını anlaman dışında pek farkı yok o çentiğin
Hocam düz tornavida ile kanırtarak çıkarmaya çalışıyorum ama hala çıkmıyor çok fazla güç uygularsamda anakart kırılacak gibi oluyor

Mandalı çok zorladım mandala basınca sanki bişey olmuyomuş gibi hissediyorum acaba mandal işlevini kaybetmiş falan olabilirmi?
mandal çok basit mekanizma hocam sadece çıkmaması için çentiği tutuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,253
Üyeler
196,921
Son üye
Soles
Geri