❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499 ₺ 🔥🔥🔥

Bu kuponun bir kullanıcı için maksimum kullanım miktarı dolmuştur.

Bu hatayı veriyor bitti mi kupon?

Herzaman alıp memnun oldum İtem 😂.
Çin'den gelen alimiyum kavisli secura frameden sonra muazam geliyor ozamanlar bu yoktu.

Hiçbir işe yaramayan para tuzağı bir ürün
İşlev ve sıcaklık düşüşü tartışılır ama size tam olarak katılmıyorum. Kozmetik olarak hoş gözüküyor ve kenara taşan termal macunun temizlemesi zor olan bölüme sızmasını engelliyor. Ben ürün ilk çıktığında vergisiz olarak 10$’a Amazon USA den satın almıştım. KDV dahil fiyatı düşündüğümüzde fiyat uygun geldi o yüzden paylaştım.

Benim kullanım amacım macun sağ sola taşmasın. Başka beklentim yoktu. O yüzden kullanıyorum hocam. İyi de yapmışım
mutluysan sıkıntı yok güle güle kullan

İşlev ve sıcaklık düşüşü tartışılır ama size tam olarak katılmıyorum. Kozmetik olarak hoş gözüküyor ve kenara taşan termal macunun temizlemesi zor olan bölüme sızmasını engelliyor. Ben ürün ilk çıktığında vergisiz olarak 10$’a Amazon USA den satın almıştım. KDV dahil fiyatı düşündüğümüzde fiyat uygun geldi o yüzden paylaştım.
Üretilme ve pazarlama amacını düşünürsek işe yaramıyor farklı beklentiler için dediğine katılabilirim. Yorumun teşekkür ederim.

Geri