Sapphire Rx 9070 Xt Stabil ve Kararlı mı?

arkadaş ben n e için konu açtım konu neye döndü. al sat muhabbetini bırakıp insanlar tecrubelerini anlatsalar daha iyi bilgi edeceğiz şu donanımlarla. youtube videolarına inanmıyorum ben evet bazıları dürüst ama bazıları sponsorluk amaçlı yapılmış bi video gibi geliyor. kartı en iyi deneyimleyen genelde kullanıcı oluyor kullanıcılarda farklı konu hakkında tartışıyor. gülermisin ağlar mı :D

Piyasası ölü çünkü. 9070XT Aorus Elite vardı zar zor güç bela dün 35 e verdim.

Geçen sene haziranda 31 e vatandan almıştım, o zamanlar 34-35 e 5070 Ti vardı onu alanlar 42-43 çok rahat sattı ben 35 e satmak için 50 takla attım.

Eğri oturup doğru konuşmak lazım şuan 51 e 5070 Ti mı? 34 e 9070XT mi derseniz gider 9070XT alırım çünkü mantıklı olan o ama asıl sorun 9070XT alıp yok FSR ile DLSS aynı, yok ikisinin de FG aynı falan diye kendini kandıranlar. Abi aynı değil işte, 9070XT de kullandım, 4080 de kullandım, 5090 da kullandım cidden aynı değil aynı olsa zaten 9070XT yi köşede yatırıp gidip 4080 almam. Ben 4080 ile 2x FG açıp rekabetçi multiplayer oyun oynuyorum, FG öyle bir seviyeye geldi ki artık 2X de gecikme bile yaratmıyor ama AMD tarafında öyle değil işte AFMF aç gir multiplayer oyun oyna bakalım oynayabilecek misin işte bunu deneyimlememiş adam gelip ''ikisinde de FG var'' diyor, evet var ama biri kusursuz çalışıyor, diğeri sadece çalışıyor.
Yani şu an 5070 Ti fiyatı vatanda çok uygun. Geri ödeme ve indirimle 40k ya geliyor kart. Bence bu fiyata kesinlikle 5070 Ti alınır.

arkadaş ben n e için konu açtım konu neye döndü. al sat muhabbetini bırakıp insanlar tecrubelerini anlatsalar daha iyi bilgi edeceğiz şu donanımlarla. youtube videolarına inanmıyorum ben evet bazıları dürüst ama bazıları sponsorluk amaçlı yapılmış bi video gibi geliyor. kartı en iyi deneyimleyen genelde kullanıcı oluyor kullanıcılarda farklı konu hakkında tartışıyor. gülermisin ağlar mı :D
Senin cevabın belli ya taksitle alacaksan 5070 ti al , taksitsiz alacaksan 9070xt al taksitle aldığında zaten çok fark olmuyor aylık ödemede.

Hocam ben 1-2 ay önce 9070 xt kullanıyordum. Kart ara ara çöküyordu ve ekran kaydı alırken bazı ses sorunları yaşıyordum. Kart çok kötü değil kesinlikle çokta iyide değil. Eğer 2.elde hızlı satılsın istiyorsan ve stabil bir performans istiyorsan 5070 Ti alabilirsin. 9070 xt kesinlikle seni üzmez ama onu söyliyeyim. Taichi modelini alabilirsin.

AFMF açıp delta force oynadım oynayabildim evet :D gecikme önleme süs niyetine durmuyor orada.
Aynen kanka oynadın :d olum tamam bütçe ona yetti onu aldın, FP iyi ama zorlamayın işte iyi de iyi diye, Nvidia kadar iyi değil teknolojileri. Hem kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz hem de saçmalıyorsunuz.

Bak adam ne diyor izle. AFMF açıkken hem blurry hem de giriş gecikmesinin aşırı artması yüzünden nişan alma sorunlarından bahsediyor. Ayrıca 2.21 de ''eklenen sahneler oyunumu daha akıcı hale getirmedi sadece oyunu bulanıklaştırdı ve gecikme ekledi'' diye ekliyor.

Ahahahah adam bence yalancı kanka. AFMF çok iyi çalışıyor adam kahroldu oyunda arclara öldü halen ben delta force oynadım diyon, oynarsın olum ne olacak exe dosyasına tıklar oyuna girersin sorun yok o kadar ama :kekw: :kekw:

Aynen kanka oynadın :d olum tamam bütçe ona yetti onu aldın, FP iyi ama zorlamayın işte iyi de iyi diye, Nvidia kadar iyi değil teknolojileri. Hem kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz hem de saçmalıyorsunuz.

Bak adam ne diyor izle. AFMF açıkken hem blurry hem de giriş gecikmesinin aşırı artması yüzünden nişan alma sorunlarından bahsediyor. Ayrıca 2.21 de ''eklenen sahneler oyunumu daha akıcı hale getirmedi sadece oyunu bulanıklaştırdı ve gecikme ekledi'' diye ekliyor.

Ahahahah adam bence yalancı kanka. AFMF çok iyi çalışıyor adam kahroldu oyunda arclara öldü halen ben delta force oynadım diyon, oynarsın olum ne olacak exe dosyasına tıklar oyuna girersin sorun yok o kadar ama :kekw: :kekw:
6 AY ÖNCE ! en az 6-7 tane sürücü güncellemesi geldi hani video atacaksan git güncel bir video at.
ve ben fg açmadım düz fsr ve afmf açtım :D ve gayet iyi oynadım warfare modunda , kullanıcıya mı inanacaksın rastgele bir yt videosuna mı ?
1778839600316.webp

öyle 3 saat oynamadım he 62 saat oynadım şu ana kadar istersen gel DC de senin önünde oynayayım AFMF ve fsr açarak.

Arkadaş ne teknolojiymiş ya. Birkac kere denemeden başka, 2k ultra ayarlarda 9070 xt yi saf kas gücü ile kullanıyorum.
Ne fsr ne afmf açmadan çatır çatır kullanıyorum.
Oyun oynayacak adamın parası çoksa gitsin nvidia alsın kime ne

Hocam ben 1-2 ay önce 9070 xt kullanıyordum. Kart ara ara çöküyordu ve ekran kaydı alırken bazı ses sorunları yaşıyordum. Kart çok kötü değil kesinlikle çokta iyide değil. Eğer 2.elde hızlı satılsın istiyorsan ve stabil bir performans istiyorsan 5070 Ti alabilirsin. 9070 xt kesinlikle seni üzmez ama onu söyliyeyim. Taichi modelini alabilirsin.
Ben zaten burada cevabını verdim diye düşünüyorum.

arkadaşlar bu ekran kartı stabil çalışıyor mu ve sürücüleri kararlı mı?
aldıktan sonra yok uv yok oc falan filan uğraşmak istemiyorum. pahalı bi kart olduğu için ve uzun süre kullanacağım için pişman eder mi etmez mi bilmiyorum.
deneyimi olan varsa kart modelini söyleyerek deneyimlerini paylaşabilir mi?
hiç yayın yaptı mı kayıt aldı mı yada render yaptı mı ?
düz rtx 5070 modelinden bu konularda da üstün olduğunu düşünüyorum ama yine de güven sorunları var eskidençok yaşadım da
9070xt sadece oyunculara hitap eden bir kart render tasarim vs şeyler yapacaksan vasat malesef 3070ti ile aynı render süresi veriyor ona göre kiyaslayabilirsin

Bu soruyu sorma ihtiyacı hisseden herkes Nvidia almalı, donanım ve yazılım bilgi eksikliği sebebiyle kesinlikle problem yaşarsınız en azından kafanızın daha rahat edeceği markayı almış olursunuz. Sorun yaşayınca da foruma konu açmazsınız “Büyük AMD pişmanlığı!” diye.

Bir milyon kez söylendi, doğru donanımla kullanıp olması gerektiği şekilde kurulum yaparsanız özellikle bir hata almazsınız diye. Ayrıca şu da bir kez daha söylenmiş olsun, her marka kart her driver hata verir.

Bu soruyu sorma ihtiyacı hisseden herkes Nvidia almalı, donanım ve yazılım bilgi eksikliği sebebiyle kesinlikle problem yaşarsınız en azından kafanızın daha rahat edeceği markayı almış olursunuz. Sorun yaşayınca da foruma konu açmazsınız “Büyük AMD pişmanlığı!” diye.

Bir milyon kez söylendi, doğru donanımla kullanıp olması gerektiği şekilde kurulum yaparsanız özellikle bir hata almazsınız diye. Ayrıca şu da bir kez daha söylenmiş olsun, her marka kart her driver hata verir.
ben zamanında çok amd kart kullandım ve bu olayları çok yaşadığım için komple sistemi satıp 3060 kullanmıştım. bu yazılım undervolt overclock wattman hataları vesaire uğraşmak istemediğim için. konuyu açma sebebim rtx 5070ti seviyesinde bi kartın iş konusunda 5070 performansı verip veremeyeceği ve hala sürücü sorunlarının olup olmadığını öğrenmek :)

Bütçe varsa 5070 ti yoksa 9070 XT.
Nakit varsa 9700xt tepe model al geç 2 ci el felanda olue 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,133
Üyeler
196,901
Son üye
RyzeMontero
Geri