Sapphire Rx 9070 Xt Stabil ve Kararlı mı?

5070ti ye verecek butce yok maalesef ya taksitle alıyorum birde :d ÇARESİZİM ÇARESİZZ
Taksit yaptığında o kadar fark oluyor mu ?

1778842912608.webp
- 9070xt

1778842932234.webp

Bence o kadar fark yok.

Ekler

• 1778842891510.webp
    1778842891510.webp
    3.8 KB · Hit: 6
7 sayfa ne konuştunuz amd sanki daha dün girdi sektöre

1 yıla yakın xfx swift modelini kullanıyorum. Sadece oyun oynuyorum 2k olarak. Her hangi problem yaşamadım. Isı olarak zaten çok iyi. Sadece işlemciye bir değişiklik yaptığım zaman açılışta uv ayarlarımı sıfırlıyor. Onuda çözemedim. Ama sen bence nvidia 5070ti al derim. Sadece oyun oynayacaksan ve bütçe sıkıntın var ise 9070xt

5070ti a verecek param yok zaten ya 5070 yada 9070xt sadece konuda sölediğim şeylereyetse yeterli ve tabi hata almayayım.
hocam bu konuda ne nvidia tarafı ne amd tarafı size garanti veremez 5070 alıp da sorun yaşabilirsin 9070xt alıpda yaşayabilirsin sadece bu oran amd de biraz daha fazla nvidaya göre amd %7 8 ise sorunlu çıkma ihtimali nvidia da %4 5 yani

50 alacaksam 5070ti alırım.
Amd alacaksam 9070xt. Fiyatlama olarak bakınca zaten Amd alınıyor :)

Bu iş iPhone ve Android telefon muhabbeti gibi oldu.
Zamanında AMD bence Nvidia'nın baya gerisindeydi, birkaç seri ile yakalamıştı, hatta elimde iki AMD kartla Crossfire yapmıştım o zamanlar, büyük sükse idi. Sonra AMD yine biraz geri düştü, çok güçlü kartlar yapmadı ne hikmetse, şu R serileri falan Nvidia'nın GTX RTX serilerine niyeyse bi türlü doğru düzgün kafa tutamadı. Bildiğim takip ettiğim kadarıyla yazılım-sürücü anlamında da AMD çok iyi değildi.

Ama adamlar 90 serisi ile coştular. Sürücüleri de çok ufak tefek şeyler haricinde baya stabil.

Aynı eski Android telefonların iPhone'a rakip olamaması ve şimdi tamamen iPhone'un gereksiz, özelliklerinin yarısını kullanmayı bilmeyen kız telefonu olması gibi bir hale geldi olay :)

Uzun süre Nvidia kart kullanıp eskitip, 50 serisi almayı düşünürken hem Nvidia hem açgözlü esnafımızın fiyatları aşırı kitlemesi sayesinde, 9070xt'yi yapıştırdım geçtim. Kafamda soru işaretleri vardı ama şu kare oluşturma vb hikayesi haricinde hiç bir eksiklik şu bu hissettirmedi. FSR da gelişiyor, diğeri kadar hızlı olmasa da onlar da yapıyorlar bir şeyler. Alan pişman olmaz.

5080 auros master 85.000 aldım kart kampanya 83-82 geldin 3 ayda 2 adet kart gördüm auros adamlar 80 den millete verdi.
Ama astral pahalı olmasına rağmen 100-110 alsan Max temizliğine bağli 80-85 arası ediyor.
Biraz satma ile ilgili olay.
Astral 65-75 alan al satcilar mevcut.
80 zor gidiyor ama 77 hızlı satılıyor şuan.
Kartı satmak için değil kullanmak için alıyoruz bu mantık yanlış. Daha kullanmadan satmayı düşünmekte garip Nvidia kartlari apple Gibi olmuş 3060 a 15 bin isteyen kişi gelip bize nvidia değer kaybetmiyor demesin saçmalık. Zorda kalmadıkça ikinci el kart alınmaz zaten fiyatlar aşağı yukarı yakın oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,325
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri