shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,166
Yapistir geç AMD ozaman sağlam gelsin problem yok bence.5070ti ye verecek butce yok maalesef ya taksitle alıyorum birde :d ÇARESİZİM ÇARESİZZ
Yapistir geç AMD ozaman sağlam gelsin problem yok bence.5070ti ye verecek butce yok maalesef ya taksitle alıyorum birde :d ÇARESİZİM ÇARESİZZ
Onu kullanmadım bilmiyorum.hocam ben xfx 9060 16g aldım iyi midir? birde ürün elime ulaştığında nelere dikkat etmem lazım
Taksit yaptığında o kadar fark oluyor mu ?5070ti ye verecek butce yok maalesef ya taksitle alıyorum birde :d ÇARESİZİM ÇARESİZZ
peşin fiyatına olmayanlarda baya fark alıyor maximumTaksit yaptığında o kadar fark oluyor mu ?
Alıntıyı görüntüle - 9070xt
Alıntıyı görüntüle
Bence o kadar fark yok.
Kaç ay düşünüyorsun ? genelde sitelerde 6 ya var çünkü.peşin fiyatına olmayanlarda baya fark alıyor maximum
9 ay daha makul şu anda ama 45k falan çıkabilirim maksimum onun dışına çıkamam limitim elvermiyorKaç ay düşünüyorsun ? genelde sitelerde 6 ya var çünkü.
O zaman mecbur 9070xt alacaksın9 ay daha makul şu anda ama 45k falan çıkabilirim maksimum onun dışına çıkamam limitim elvermiyor![]()
O zaman mecbur 9070xt alacaksın![]()
hocam bu konuda ne nvidia tarafı ne amd tarafı size garanti veremez 5070 alıp da sorun yaşabilirsin 9070xt alıpda yaşayabilirsin sadece bu oran amd de biraz daha fazla nvidaya göre amd %7 8 ise sorunlu çıkma ihtimali nvidia da %4 5 yani5070ti a verecek param yok zaten ya 5070 yada 9070xt sadece konuda sölediğim şeylereyetse yeterli ve tabi hata almayayım.
Kartı satmak için değil kullanmak için alıyoruz bu mantık yanlış. Daha kullanmadan satmayı düşünmekte garip Nvidia kartlari apple Gibi olmuş 3060 a 15 bin isteyen kişi gelip bize nvidia değer kaybetmiyor demesin saçmalık. Zorda kalmadıkça ikinci el kart alınmaz zaten fiyatlar aşağı yukarı yakın oluyor5080 auros master 85.000 aldım kart kampanya 83-82 geldin 3 ayda 2 adet kart gördüm auros adamlar 80 den millete verdi.
Ama astral pahalı olmasına rağmen 100-110 alsan Max temizliğine bağli 80-85 arası ediyor.
Biraz satma ile ilgili olay.
Astral 65-75 alan al satcilar mevcut.
80 zor gidiyor ama 77 hızlı satılıyor şuan.