Yks Çalışma Sürecinde Gemini Alıp Yks Koçu Gibi Kullanmak Faydalı Olurmu

bato

80+
Reaksiyon skoru
5
YKS çalışma sürecinde Gemini alıp YKS koçu gibi kullanmak mantıklı mı, işe yarar mı, faydalı olur mu?

gemini'ı ben kendi araştırmalarım için kullanıyorum ve açıkçası verdiği bilgilerin birçoğunda şüphe ediyorum , belki işe yarayabilir ancak ben gerçek bir yks öğrencisi için verimli bir program oluşturabileceğini düşünmüyorum

Program oluşturmada yapay zekalar çok verimli değil merakdan araştırdım yani şu kadar soru çöz şu konulara çalış fln diyolar.
Yapacam deneyecem diyorsan kesinlikle senin çalışma programını girdiğin denemeleri ve çözdüğün denemenin resmini tek tek atıp neyi doğru yanlış yaptın 1 ay kadar bunları atıp eğiteceksinki anca seni tanıyıp sana koçluk yapacak
Yoksa çok genel tavsiyeler veriyor program yoğunluğu az oluyor.
Yani kendi girdiğin denemelerin her hafta net sayısını ve denemedeki soruları senin çözümlerinle birlikde atacan eğitecen 1 ay ki seni tanısın öbür türlü boş

YKS çalışma sürecinde Gemini alıp YKS koçu gibi kullanmak mantıklı mı, işe yarar mı, faydalı olur mu?
Chatgptye falan soruyorum ben bilgi teyit amaçlı çoğu doğru oluyor ama arada benim kendi bildiğimi teyit amaçlı sorsam bile yanlış cevap verebiliyor yararlanmak iyi ama çok güvenmemek lazım bir de koç olarak çokta verimli olmayabilir çünkü her zaman seni destekleyecek ve hatanı görmeni zorlaştırabilir 1 haftada ayt mat biter mi desen sana zor olabilir ama imkansız değil gibi cevap verir bu manyak

Hocam gemini ve bir çok yapay zekayı eğitmediğin sürece hiç bir faydası yok yani sen koç için kullanacaksın ama çözdüğü sorunun doğru veya anlattığı konunun %100 doğru olma ihtimali yok çünkü hata yapabilir.

kuzen açıktan tıbbi sekreterlik okuyor edebiyat sınavına soktuk 78 aldırdı gemini

Hocam gemini ve bir çok yapay zekayı eğitmediğin sürece hiç bir faydası yok yani sen koç için kullanacaksın ama çözdüğü sorunun doğru veya anlattığı konunun %100 doğru olma ihtimali yok çünkü hata yapabilir.
yanlış bilgi.
gpt 5.5 kaynak bulma konusunda çok iyi. sadece bilgi vermekle kalmıyor onu doğruluyor ve kaynak belirtiyor. bilmediği bir konu hakkında da uzun süre boyunca araştırma yapabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,066
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri