🔥İndirim Gamepower Nexa He60 Klavye - 1.199 Tl (Manyetik ve Hall Effect)

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,805

Kendim de klavye arayışındayım o yüzden bir tık klavyeler hakkında da bilgim oluşmaya başladı :D sanırım bütçe dahilinde daha iyi bir klayve yok pchocası hikayesinde paylaştı nasıl olduğunu linkini bırakıyorum.

Diğeri kilitlendi bunu uplattım. Buradan devam.
Not: bump yapınca mesaj tarihi güncellenmiş olabilir ama ilk bu açıldı.

Şu klavyenin başında gamepower yazıyor diye almıyorlar ya çok büyük önyargı tirus he80 var bende gasket elite x te var harika klavyeler 2side bu da tirus ile aynı switchler Hot swap var ama sadece kendi switchleri ile değişiyor mük klavye alın kırın şu önyargınızı bedava

Titanik Tutulması Gibi Oldu Bu :)

a man and a woman are flying through the air on a boat .

Bu arada klavye harbi cok iyi switch dandik desen hot-swap zaten değişirsin. Keycapsler de çok iyi ışık geçiriyor gece kör olmazsınız

Şu klavyenin başında gamepower yazıyor diye almıyorlar ya çok büyük önyargı tirus he80 var bende gasket elite x te var harika klavyeler 2side bu da tirus ile aynı switchler Hot swap var ama sadece kendi switchleri ile değişiyor mük klavye alın kırın şu önyargınızı bedava
Zaten markanın adı çıkmış psu ve kasadan :D yoksa çevre birimi olarak bana iyi geliyor özellikle son çıkanlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Scofield o7 xd

Bu bütçede Redragon, Blueforce veya Trendyol'da 3-4 ayda bir totodan uydurulan markalar yerine %60 klavye olarak düşünmeden alın.

Gamepower vb. tek tavsiyem bunların büyük enter olmayan versiyonları da lazım. Eminim çoğu kişi büyük entersız klavyeler alıştılar, virgül vb. kullanımı için Türkçe dizilim klavyeler çok konforsuz bence.

Cebimizde klavye için kafamızda ayırdığımız 3K para var sizce bu alınmalı mı?
Cevaplar kafa karıştırıcı.

Bu bütçede Redragon, Blueforce veya Trendyol'da 3-4 ayda bir totodan uydurulan markalar yerine %60 klavye olarak düşünmeden alın.

Gamepower vb. tek tavsiyem bunların büyük enter olmayan versiyonları da lazım. Eminim çoğu kişi büyük entersız klavyeler alıştılar, virgül vb. kullanımı için Türkçe dizilim klavyeler çok konforsuz bence.
Gamepower da çok iyi bir marka olmasıyla bilinirdi gerçekten saydığın diğer markalara göre.

Gamepower eva 7 kullanıyorum geçmeye değer mi? Manyetik evet ama gamepowerın ürünleri genel olarak sevilmiyor.Eva7 bilmeden soruşturmadan almıştım

Geri