❌İndirim Bitti! Ocypus Sigma L36 PRO 360mm Siyah/Beyaz ekranlı AIO 4.799 TL

Bu arkadaşın stoğu ne zaman gelir

Alıntıyı görüntüle
Kapıştığı modelleri görebilirsin buradan :D bir de 360mm versiyonu bu.
Bu tarz listeler gerçek performansı yansıtmaz. İşlemciden işlemciye işlemci yüzeyine göre değişiklik gösterir performans. Bir soğutucu bir işlemcideki micro eğim girin çıkıntılara göre çok iyi performans verebilirken diğer bir işlemcide iş değişebilir. Özellikle gamer nexus videolarındaki magnified yüzey taramaları ve soğutucunun temas kısmının magnified taramaları önem kazanır. Bu listeler o yüzden soğutucunun öznel performansı ile ilgili kesin sonuç vermez. Aynı soğutucuyu alıp ortalama sonuçlar elde edebilirsin ki çoooook yaşanmaktadır bu durum.

Bu tarz listeler gerçek performansı yansıtmaz. İşlemciden işlemciye işlemci yüzeyine göre değişiklik gösterir performans. Bir soğutucu bir işlemcideki micro eğim girin çıkıntılara göre çok iyi performans verebilirken diğer bir işlemcide iş değişebilir. Özellikle gamer nexus videolarındaki magnified yüzey taramaları ve soğutucunun temas kısmının magnified taramaları önem kazanır. Bu listeler o yüzden soğutucunun öznel performansı ile ilgili kesin sonuç vermez. Aynı soğutucuyu alıp ortalama sonuçlar elde edebilirsin ki çoooook yaşanmaktadır bu durum.
Bu listeye bakarak atmadım zaten soğutucunun nasıl bir soğutucu olduğunu biliyorum :D ben bir şey önerirken gidip listeye bakarak önermem trilyontane testini izlerim enermax liqmaxflo yurt dışında çok tutulan mir model Türkiye ye nedense stok gelmiyor. Fiyatı dahilinde rakipsiz arctic lf3 le bile kapışabilen bir model. Alıp memnun kalmayan görmedim güzel bir soğutucu.

arcticten daha sessiz ve aynı performanstalar, ikisini de kullandım. Bu tasarım olarak çok daha iyi premium gösteriyor kasayı.
Hocam Arcticten daha sessiz olduğuna emin misin ? Ben zamanında almak için epey araştırdım yabancı inceleme kanallarında ses konusunda en sonlardaydı bu model. O nedenle vazgeçmiştim.

Hocam Arcticten daha sessiz olduğuna emin misin ? Ben zamanında almak için epey araştırdım yabancı inceleme kanallarında ses konusunda en sonlardaydı bu model. O nedenle vazgeçmiştim.
Adam kendi kullandığı ürünü önermiş, en korktuğum öneri tipi. Benimki en iyisi mantığı oluyor genelde o bi tık korkutuyor beni.

Gereksiz pahalı bunu almak yerine lian li rgb sleeved kablo al hem görüntü olur hemde bunla hemen hemen aynı para
Strimer Plus daha pahalı. Bu kablo daha kullanışlı görüntü olarak daha sade ama şık duruyor. Strimer serisi yerime dümdüz örgü kablo tercih ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Stok dün bitti sanırım bayadır vardı çünkü :D
9 Mayıs`ta bitti. Siyah zaten yoktu kalan son beyazı da ben aldım :shy:

Strimer Plus daha pahalı. Bu kablo daha kullanışlı görüntü olarak daha sade ama şık duruyor. Strimer serisi yerime dümdüz örgü kablo tercih ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

9 Mayıs`ta bitti. Siyah zaten yoktu kalan son beyazı da ben aldım :shy:
Hayırlı olsun :peped:

Adam kendi kullandığı ürünü önermiş, en korktuğum öneri tipi. Benimki en iyisi mantığı oluyor genelde o bi tık korkutuyor beni.
Psikolojik olarak eldeki ürün neyse en iyisi o mantığı yerleşiyor bazen. Belki kendi deneyimi öyledir; kendi kullandığı arctic seslidir bir şey diyemeyiz de. L36 Pro'nun Arcticten sessiz çalışması için Arcticin son hızda, L36 Pronun ise düşük/orta hızlarda çalışması lazım.

Geri