Çelik Kordonlu Saatimin Kordon Çiziklerini Nasıl Temizlerim

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,064
Saatlerimin kordonunda çizikler var ve ışık altında bu beni çok rahatsız ediyor elimde aracımda kullandığım pasta cila var işe yarar mı? Neler önerebilirsiniz?

Son düzenleme:
Hocam saatçiler onu pırıl pırıl yapar. Önce bir fiyat sor sağı solu belli olmuyor onların.

Saatlerimin kordonunda çizikler var ve ışık altında bu beni çok rahatsız ediyor elimde aracımda kullandığım pasta cila var bu saatte işe yarar mı? Neler önerebilirsiniz?
saatçi polisajla halleder

hocam bununla parlatırsın ama çizikleri geçirmek için zımpara şart. Saat çok değerli değilse sende yapabilirsin ama maddi değeri yüksekse işi ehline bırak
Daha önce dandirik bir saatime endistüriyel metal parlatıcı döküp pırıl pırıl yapmıştım onun gibi bir şey yapmak istiyorum ama tabi üstüne direkt dökmeyeceğim arabaya polisaj misali

Daha önce dandirik bir saatime endistüriyel metal parlatıcı döküp pırıl pırıl yapmıştım onun gibi bir şey yapmak istiyorum ama tabi üstüne direkt dökmeyeceğim arabaya polisaj misali
yapınca sonucunu paylaş hocam güzel olursa aynı durumda bir dededen kalma saatim var bende yapmak isterim

yapınca sonucunu paylaş hocam güzel olursa aynı durumda bir dededen kalma saatim var bende yapmak isterim

Sadece parlattı çizikleri almadı, dediğiniz gibi gerekli aletler olmadan çiziklerin geçmesi mümkün değil. 1 saate yakın uğraştım 2 tur uyguladım ev demir tozu kokuyor çalıştığım sehpa toz oldu keşke saatçiye verseydim :D

Sadece parlattı çizikleri almadı, dediğiniz gibi gerekli aletler olmadan çiziklerin geçmesi mümkün değil. 1 saate yakın uğraştım 2 tur uyguladım ev demir tozu kokuyor çalıştığım sehpa toz oldu keşke saatçiye verseydim :D
İnce işçilik ya kolay değil. Ama saat iyi durumda yine. Benimki adana kekosu gibi heryeri façalı

İnce işçilik ya kolay değil. Ama saat iyi durumda yine. Benimki adana kekosu gibi heryeri façalı
Bu saati alalı 1 yıl olmadı, son 1 aydır tozlu ortamlarda bulundum bu yüzden kararmıştı. Yine 300 liralık mala göre iyi.

Geri