Yks Çalışma Sürecinde Gemini Alıp Yks Koçu Gibi Kullanmak Faydalı Olurmu

hızlı benim hiçbir işime yaramıyor ya düşünen kullanıyorum ya pro kullanıyorum proyu tekrardan alacağım sanırım
hızlı olsun istiyorsan düşüneni kullanabilirsin
proyla ultra arasında bi model çıkacakmış o da iyi olabilir ama yine pahalı kalıyor 20-30k verilmez :ROFLMAO:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hepsini aynı anda mı attın yoksa teker teker mi çözdürdün
aynı anda attığında kafayı yiyebiliyor token limitine falan çarpıp çok tasaruflu kullanmak gerekiyor o yüzden
Pro da çok limitli izin veriyor biraz birşeyler yazayım falan dediğimde direkt limit doluyor hemen hızlıya atıyor.

Pro da çok limitli izin veriyor biraz birşeyler yazayım falan dediğimde direkt limit doluyor hemen hızlıya atıyor.
bugüne kadar hep pro kullandım tek birkez limit doldu dedi ondada 4 5 saat içinde 35 40 resim atmıştım çözdürmek için ayrıyaten diğer konu başlıklarındada yazıyordum. Limit doldurmak zor pro planda

bugüne kadar hep pro kullandım tek birkez limit doldu dedi ondada 4 5 saat içinde 35 40 resim atmıştım çözdürmek için ayrıyaten diğer konu başlıklarındada yazıyordum. Limit doldurmak zor pro planda
Kullanayım dediğim her gün doluyor neredeyse. Gemininin limiti 3-5 saatlik aralarla sıfırlanıyor herhalde o yüzden kullanımı güne yayınca dolmuyor benim gibi başına oturup kullanmaya başlayınca yarım saat olmadan hızlıya atıyor.

Kullanayım dediğim her gün doluyor neredeyse. Gemininin limiti 3-5 saatlik aralarla sıfırlanıyor herhalde o yüzden kullanımı güne yayınca dolmuyor benim gibi başına oturup kullanmaya başlayınca yarım saat olmadan hızlıya atıyor.
değişikmiş ben aralıksız 2 saat yaptığımda oluyordu :kizginpeepo: bir yerden f1 hakkında yazışırken diğer yandan felaketleri yazdırıyordum nasıl 2 saat geçtiğini anlamamıştım bile o.O2

değişikmiş ben aralıksız 2 saat yaptığımda oluyordu :kizginpeepo: bir yerden f1 hakkında yazışırken diğer yandan felaketleri yazdırıyordum nasıl 2 saat geçtiğini anlamamıştım bile o.O2
Şansa da bağlı. Mesela başına oturdun tam sen sohbet ederken limit sıfırlanırsa 2 katı kullanabiliyorsun veya tam limit dolacakken ara verdin geri devam edene kadar yine limit sıfırlandıysa devam ediyorsun. Bir de belge yükleyince daha hızlı doluyor sanırım.

Şansa da bağlı. Mesela başına oturdun tam sen sohbet ederken limit sıfırlanırsa 2 katı kullanabiliyorsun veya tam limit dolacakken ara verdin geri devam edene kadar yine limit sıfırlandıysa devam ediyorsun. Bir de belge yükleyince daha hızlı doluyor sanırım.
belge resimde kısa sürede 30 40 tane atmıştım o sıra biraz cooldown vermişti değişiktir , neyse iş görüyor :peepokalp:
bi ara kıro falan dedim buna kafası o sıradan beri bozuk diyarbakıra döndü
1778957557668.webp

Son düzenleme:
pro üyesiyken mi?
ben sayfalarca konuştuğum zamanlarda bile hızlıya atmadı garipmiş

yanlış bilgi.
gpt 5.5 kaynak bulma konusunda çok iyi. sadece bilgi vermekle kalmıyor onu doğruluyor ve kaynak belirtiyor. bilmediği bir konu hakkında da uzun süre boyunca araştırma yapabiliyor
Yanlış bilgi yapay zekalar hata yapabilir. İstediğin yapay zekayı bir sınava sok her soruyu doğru yapamaz.

Geri