MehmetV2
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,287
Öyle demek pek doğru olmayabilir, tartışmaya açık bir konu" Üniversite okumak mantıklı mı" gibi endişeleri olan birisi %90 lik dilime girer gibi sanki
Bence yanlış bir çıkarım, seveceğin bir alanı seçersen mutlu olursun sadece; mesela derslerim aşırı zor olmasına rağmen öğrenirken aşırı eğleniyorum çünkü zaten bilgisayarlara, donanıma ve bu tarz şeylerin nasıl çalıştığını öğrenmeye isteğim vardı, aslında üniversiteye zorunluluk olarak değil de basamak olarak bakmak lazım o basamak da seni ileriye götürecek bir gelişim noktası, sonucunda üniversiteyi 'hiç olarak' bitirsen bile kendi geliştirirsen zaten fark yaratırsın illa derslerde vs. en iyisi olmak zorunda değilsin yanine desem bilemedim. ya en iyisi ol ya da hiç olma çıkarımını yapıyorum buradan
Bilgisayar mühendisliği okuyorum şuan, benim seçtiğim sene bitecek vs. dediler ama sevdiğim için gene seçtim, ayrıca benim gibi seçmeyi düşünen arkadaşlar da varsa söyleyeyim seviyorsanız korkmadan seçebilirsiniz zaten bu severek öğrenme süreci o kadar akıcı oluyor ki farkında olmadan rakiplerinizin çoğuna fark atıyorsunuz.bölümün ne hocam , mühendislik falan mı en azından ?