🔥İndirim Baseus Star Lord 22,5 Watt 20000 Mah Dijital Ekranlı Powerbank 999tl

powerbank arıyorum da bu gereksiz büyük gibi şişmesi de cabası

Beyaz rengi evde duruyor, arasira kullaniyroum ama gezdirilecek sey degil. rezil ediyor adami cunku aku gibi. S25U'nun altina koyyp elinizde tasiyamiyorsunuz cunku parmaklariniz uzanmiyor (ellerim buyuk). S24de tutabiliyorum sadece.

Bi sorununu gormedim, sisme sorunu yasamadim yaklasik 12 ay once aldim. Bi sure rasp pi5 calistirmaya kullandim ve sorun cikarmadi.

powerbank arıyorum da bu gereksiz büyük gibi şişmesi de cabası
ben konu actim hocam istersen takip et henuz cevap gelmedi ama :)

Ben bunu askerdekullandım. Batarya çabuk şişiyor ama çok güzel iş görüyor tavsiye ederim
bu batarya neye göre şişiyo benimde vardı hemen şişti telefonu da şişirdi bırde o yuzden almak ıstemıyorum ama sık sık da elektrık kesiliyo

alınmaz eski ürün + kronik şişme sorunu var spigen alınır

Yüzde yüz şarjda bırakıp da belli bir süre kullanmadığınız tüm powerbank'ler şişer. Ama kalitesi düşük olanlar daha çabuk şişer.

bu batarya neye göre şişiyo benimde vardı hemen şişti telefonu da şişirdi bırde o yuzden almak ıstemıyorum ama sık sık da elektrık kesiliyo
çok yüksek watt lı şarj aleti en başta. haricinde kalitesiz malzeme çakma malzeme şişiri. ben 120 w ile şarj ediyordum sürekli o da davul gibi oldu bir süre sonra

pil içeren her türlü cihazın ömrü uzun olsun istiyorsanız %20'den aşağı şarjı düşürmeyin yani bataryayı tamamen boşaltmayın ve %80'den fazla şarj etmeyin yani bataryayı sonuna kadar doldurmayın ve yavaş şarj eden şarj cihazları kullanın hızlı şarj ömrü hızlı bitiriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,713
Üyeler
195,715
Son üye
Abdülhakim
Geri