❌İndirim Bitti! Klasse Feel Iem Kulaklık Değişebilir Kablo ve Mikrofon Typec 999tl Aux 899tl

Alınır mı Aux olanı sadece müzik dinleyeceğim pc de kullanmayacağım.

Dönüştürücülerden bahsetmiş videoda onlar pahalı mı daha bakmadım.
Bütçene göre bir sürü ürün var. Apple DAC'ı bu tarz kulakları beslemede iyi diyorlar. Denemedim. Daha iyi ürünlerde, eğer kulaklık da biraz iyiyse ses kalitesi vb. de artırıyorlar. Farklı jak kulaklıklarda da kullandığından, bütçe varsa iyisi de alınabilir.

Alınır. Alternatif olarak sennheiser imzasını seviyorsan iem olmayan mx375 var 850-1000 arası geziyor.

Bütçene göre bir sürü ürün var. Apple DAC'ı bu tarz kulakları beslemede iyi diyorlar. Denemedim. Daha iyi ürünlerde, eğer kulaklık da biraz iyiyse ses kalitesi vb. de artırıyorlar. Farklı jak kulaklıklarda da kullandığından, bütçe varsa iyisi de alınabilir.
Apple denedim. Kötü değil fakat android telefonda ses limiti var. Pc'de sorun olmaz. Alınabilir. Diğerlerinden daha az güç veriyor. Sesi fulle yakın veya fullemen gerekebilir.

Tamam bu iem olmasa da kulakiçi kulaklık. Besler sorun olmaz. Kulaküstü büyük kulaklıklar için dedim. JBL quantum serisi zannettim. Sorun olmaz alabilirsin. Kendi type c adaptörü yok mu?

Şu an telefona taktım. Müzik dinlerken bu fiyata alacağın kablolular nasıl olur bilmiyorum. Ama bluetooth kulaklıklardan %80 daha şiddetli ses veriyor. Bass, tiz vb. şeylerden anlamam. Telefonda cızırtı veya beyaz gürültü tarzı bir şey de yok.

Telefon için net alınır bence, bilgisayar tarafında bahsettiğim gibi DAC istiyor, type-c modeli nasıldır bilmiyorum.

Bir de benim kullandığım bluetooth kulaklıklara göre bayağı hafif. IEM kablosuna taktıkları plastikten dolayı da kulağınızın üstüne takınca kolay kolay da düşmez. Kablo vücutta taşımak için de gayet uzun kalıyor. Belki bütçe varsa ileride daha kısa kabloyu da telefonda kullanmak için alabilirsiniz. Ayrıca belirteyim bu bluetooth bir kulaklık değil. IEM'lerde bluetooth kulaklık da hiç görmedim. Varsa da en az Airpods fiyatındadır herhalde.

Bende b650m r var kasamda ise type c cikisi var kasamdaki tpye c cikisina taksam bu kulaklik calisir mi ?

1779062245439.webp

peki bunlardan hangisi
Alc4080 varmış benim z790 tomahawkta.

Benim jak ile çok hatta hiç işim olmuyor. Genelde Apple ürünler var bende hep. Direkt typce-c alsam yeterli olmaz mı bu kulaklık özelinde?

Alınır. Alternatif olarak sennheiser imzasını seviyorsan iem olmayan mx375 var 850-1000 arası geziyor.

Apple denedim. Kötü değil fakat android telefonda ses limiti var. Pc'de sorun olmaz. Alınabilir. Diğerlerinden daha az güç veriyor. Sesi fulle yakın veya fullemen gerekebilir.

Tamam bu iem olmasa da kulakiçi kulaklık. Besler sorun olmaz. Kulaküstü büyük kulaklıklar için dedim. JBL quantum serisi zannettim. Sorun olmaz alabilirsin. Kendi type c adaptörü yok mu?
hangisini önerirsin 2 seçenek var

Benim jak ile çok hatta hiç işim olmuyor. Genelde Apple ürünler var bende hep. Direkt typce-c alsam yeterli olmaz mı bu kulaklık özelinde?
O konuda bir şey diyemem. @jpegolmazpngolsun Daha bilgili gibi duruyor. Ben deneyimlerime göre yazıyorum, denemediğim şey hakkında bir şey diyemem. Şu an jak versiyonu var ve DAC ile kullanınca bilgisayarda çok dipten gelen o cızırtı gidiyor. Telefonda ise bahsettiğim cızırtı olmuyor.

Geri