swan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 235
sen ne yaptında bunları sildin hahahxbox ı da silmişim ben onu nasıl getiiryoruz
bakayım bir
sen ne yaptında bunları sildin hahahxbox ı da silmişim ben onu nasıl getiiryoruz
özel iso kurdum windowsa dair bişe yok pc de . suan hallettim xboxı kuruyom herhalde . ya dedimki zaten storedan xboxtan bişe oynamıyorum sileyim . forza 6 cıktı onu alıyomsen ne yaptında bunları sildin hahah
bakayım bir
açıklamalarda yazar onları dikkat et, başka eksik varmı?, hayırlı olsunözel iso kurdum windowsa dair bişe yok pc de . suan hallettim xboxı kuruyom herhalde . ya dedimki zaten storedan xboxtan bişe oynamıyorum sileyim . forza 6 cıktı onu alıyom
sıfırdan format at istersen oradan isteyenleri kaldırırsın sana attığım videoyu izle o biraz yardımcı olurhocam oturum açamıyorum xboxta gemini ile uğrastım biseler yaptım olmadı yine
30dk sürmez, bence sizin yaptığınız daha uğraştırıcı onu yükle, onu yap, şu ayarı yap filan yinede siz bilirsiniz hangisini yapmak istedeğiniz size kalmışformatla uğrasmaya yürek dayanmaz
format atarsam 1 saat uğrascam üstüne birde uygulamaları yüklemek oturumlaarı acmak falan ohooooo30dk sürmez, bence sizin yaptığınız daha uğraştırıcı onu yükle, onu yap, şu ayarı yap filan yinede siz bilirsiniz hangisini yapmak istedeğiniz size kalmış
sana kalmış bilememformat atarsam 1 saat uğrascam üstüne birde uygulamaları yüklemek oturumlaarı acmak falan ohooooo
dene bir bilmiyorum mavi ekran verdirtmede dikkat etchatgpt iso indirtip dosya tamiri yaptırıyo bana düzelirmiş böyle