🔥İndirim Maydonoz Döner Tavuk Dürüm Döner 19₺ (Getir Yemek)

önceki konularda tadı çok kötü yenmez cart curt dedikten sonra 4. siparişi teslim almaya giderken

1779193081677.webp

teknik aksaklık ne lavaş mı bitti döner mi bitti hayır kafalarına göre basıyorlar geçmiş olsun
restoronı arıyorum açmıyolar bide. madem iptal ediceksiniz kampanyaya hiç girmeyin giriyosanızda şerefinizle gönderin şunu muhattap yok karsımızda.

İndirim bitti tamamen?
saat başı dediler biriside 15 son dedi sınırlı stok var o bitince biter bir sonraki saat başında tekrar bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim aldığım 1dk sonra yola çıktı

17 ve 19 da tekrar olucak galiba öyle diyolarlardı
daha hazırlanıyor

beyler geçen de 1TL'ye sattılar millet hep "deterjanla falan yıkamışlardır kesin bir gavurluk var elde kaldı,bize kitliyorlar" dedi,baktılar "1TL'ye bozuk tavuk etini yiyorlarsa 19TL'ye de yerler" dediler muhtemelen

beyler geçen de 1TL'ye sattılar millet hep "deterjanla falan yıkamışlardır kesin bir gavurluk var elde kaldı,bize kitliyorlar" dedi,baktılar "1TL'ye bozuk tavuk etini yiyorlarsa 19TL'ye de yerler" dediler muhtemelen
1tl olmasının anlamı olmaz

Sabahtan beri ne kontrol etsem 295 lira diyor hiç 19 olmadı
saat başı düşüyor sonra bitiyor hemen

Maydanoz dönere geldikten sonra kaçmaz menü diye aratın ödeme kısmında fiyat 19tl ye düşüyor, Kayseri'den sıkıntısız bir şekilde aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,262
Üyeler
196,922
Son üye
the_mind.gg
Geri