❌İndirim Bitti! Thermalright Am5 İşlemci Güçlendirme Kiti + Tf7 Termal Macun - 499₺ 🔥🔥 İndirim120

adamlarda 4 dolar bizde 12-15 dolar

TF7 Macun kullanıyorum, çiçek gibi.👌

termal macun kuru geldi arkadaşlar. aynı sorunu yaşayan oldu mu?

İşe yaramadığını nereden biliyorsun? Hangi kaynağa dayanarak? Forumda biri size demiş işe yaramıyor diye herkesin ağzında var bir pelesenk "işe yaramıyor" diye. Yarıyor işte denedik test ettik. Hadi bizi geç Der8auer, Igorlabs ve gamer nexus test etmiş bu kiti onlar da mı yalan söylüyor?
Onlarda 1-2 diyor, açıkçası bence bu durum termal macuna bağlı bir durum diye düşünüyorum. Ya zaten herhalde cpu frame alacak adamın sıcaklıklara ilgili problemi yoktur sanırım, önemli olan belki soğutucunun fazla baskı uygulamasından koruması veya macunun çok alta inmenesi. 500 lira civarı bir ürün ama sonuçta hala kozmetiğe girdiğini düşünüyorum. Para sıkıntısı yaşayan adam 1-2k ya soğutucu alırken paranın %25'i bir metal parçasına vereceğinden şüpheliyim.

Bu arada açıkçası her zaman ki gibi Nexus'un çoğu makalesi hiç bir şey açıklamıyor😂 kısacası temas önemlidir😅 kendilerince soğutucu yüzeylerini değiştirerek dememişler. Konudaki ürünle ilgili bir şey görmedim. Üstelik yine en fazla fark 2 küsür bir şeydi. Kendileri de demiş 1 dereceye kadar hata payı var.

Agalar bunu nasıl anakarta montajlıyoruz vidaları ne kadar sıkıyorsunuz çok sıkarsak anakart kırılır herlade

Agalar bunu nasıl anakarta montajlıyoruz vidaları ne kadar sıkıyorsunuz çok sıkarsak anakart kırılır herlade
Sıvı soğutmadaki yada kule tipindeki aparatları taktığımız gibi. Oturduğu gibi bırak aşırı sıkma zaten gerekte yok. Elle tornavida ile yapsan daha iyi ayarlarsın.

Onlarda 1-2 diyor, açıkçası bence bu durum termal macuna bağlı bir durum diye düşünüyorum. Ya zaten herhalde cpu frame alacak adamın sıcaklıklara ilgili problemi yoktur sanırım, önemli olan belki soğutucunun fazla baskı uygulamasından koruması veya macunun çok alta inmenesi. 500 lira civarı bir ürün ama sonuçta hala kozmetiğe girdiğini düşünüyorum. Para sıkıntısı yaşayan adam 1-2k ya soğutucu alırken paranın %25'i bir metal parçasına vereceğinden şüpheliyim.

Bu arada açıkçası her zaman ki gibi Nexus'un çoğu makalesi hiç bir şey açıklamıyor😂 kısacası temas önemlidir😅 kendilerince soğutucu yüzeylerini değiştirerek dememişler. Konudaki ürünle ilgili bir şey görmedim. Üstelik yine en fazla fark 2 küsür bir şeydi. Kendileri de demiş 1 dereceye kadar hata payı var.
Ben testimi hali hazırda kullanılmış termal macunla yapmadım. Mevcut sistemimde önce kitsiz MX-7 uygulayarak HWinfo64 ile 1 saat maksimum cpu sıcaklığı 73.3 derece not aldım. Kit geldikten sonra montajını yaptım ve MX-7'yi temizleyip tekrar taze MX-7 uyguladım ve aynı testlerim sonucu 70.8 maksimum CPU sıcaklığı gördüm. Bu arada kitten önce -28mv undervolt sınırını aşamazken şuan -30mv'a kadar stabil şekilde düşebildim. Pinler artık işlemciye daha doğrusal ve eşit basınçta bastığı için gayet olağan senaryo.

Geri