Yardım İnternet Konusunda Yardıma İhtiyacım Var

Hangi firmadan hizmet alıyorsan onu ara VDSL 35 veya 50Mbps pakete geç, veya en azından aynı hızı VDSL ile almak istiyorum de hız yükseltmeden port değiştirsinler. Modemin VDSL desteklemiyorsa onu da değiştirmen gerekir tabi onu ekleyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ADSL de yükleme hızı yok gibi bir şey çok düşük, o yüzden başka biri internete girdiği an senin oyununu etkiler. Ping de genel olarak daha fazla olur ADSL de çok uzaktan bağlantı yapıyorlar çünkü.

Hızın Ping için doğrudan aşırı önemi yok geçiriyorlarsa 16Mbps hızla da VDSL geçebilirsin ama geçmişken hızı da arttır derim şahsen.

Geçemeyebilir. Vodafone ADSL / VDSL abonesi almıyor artık. Mevcut aboneler de bu durumdan etkilenebilir. Sadece fiber altyapısı üzerinden hizmet vermeye çalışıyor.

Geçemeyebilir. Vodafone ADSL / VDSL abonesi almıyor artık. Mevcut aboneler de bu durumdan etkilenebilir. Sadece fiber altyapısı üzerinden hizmet vermeye çalışıyor.
Taahhütü bitmiş zaten başka firmaya da geçebilir fark etmez, 2026 yılında ADSL hizmeti almasın ama en önemlisi o 😀

Taahhütü bitmiş zaten başka firmaya da geçebilir fark etmez, 2026 yılında ADSL hizmeti almasın ama en önemlisi o 😀
hocam bir de bizim ev üç katlı üç katta da adsl var ve diğerlerinde bu sorun yok bir bende var. aralarından biri de vodafone kullanıyor benim gibi.

türknetten alt yapı sorguladın mı bende türknete geçmeyi düşünüyorum 1000e 50 veririz diyorlar tabikide hiç bir zaman 1000 olmayacak ama şu anki internetten daha iyidir diye düşünüyorum aranızda türknet kullanan var mı ?

türknetten alt yapı sorguladın mı bende türknete geçmeyi düşünüyorum 1000e 50 veririz diyorlar tabikide hiç bir zaman 1000 olmayacak ama şu anki internetten daha iyidir diye düşünüyorum aranızda türknet kullanan var mı ?
sorguladım 62mb dedi bana

O zaman düşünecek bir şey yok ki. Bay bay Vodafone diyecek.

O zaman düşünecek bir şey yok ki. Bay bay Vodafone diyecek.
62 mb türk telekom altyapısı var hangi iss önerirsin? ya bir de şimdi benim problemim iss kaynaklı mı altyapı kaynaklı mı onu da bilmiyorum ya, iss değiştirince aynı sorun devam edebilir diye korkuyorum.

Ben Ağustos 2025'te geçtim. Kendi altyapısı olduğu için 1000 / 1000 veriyor. Aldığım hız 920 Mbps. Türk Telekom altyapısı üzerinden verirse 1000 / 50 oluyor.

Bence Vodafone kullanma, hangisi iyidir bilmiyorum ama Vodafoneden pek memnun değildim ben sorun yaşanınca falan da destek olamıyorlardı. Vodafone fiyat olarak çok ucuz falan diyorsan devam edebilirsin ama senin bileceğin iş.

Geçiş yaparsan da Churn yapıyorsun yeniden kurulum falan olmuyor önceki aboneliği de iptal etmiyorsun. Sen yeni firmaya geçiş talebini iletiyorsun onlar hallediyor yoksa süreç sıkıntılı oluyor o bilgiyi de vereyim.
hocam vodafone aboneliğimi kendim iptal etmek yerine direkt yeni firmaya durumu anlatıp onların halletmesini mi bekleyeyim

hocam vodafone aboneliğimi kendim iptal etmek yerine direkt yeni firmaya durumu anlatıp onların halletmesini mi bekleyeyim

Öyle yap. Yine de senin bir şey yapmana gerek var mı yok mu öğren. Gerçi sözleşme bitmiş ama belli olmaz.

Ben Ağustos 2025'te geçtim. Kendi altyapısı olduğu için 1000 / 1000 veriyor. Aldığım hız 920 Mbps. Türk Telekom altyapısı üzerinden verirse 1000 / 50 oluyor.
upload zaten mükemmel ona bir şey demem 50 uploadda yeterde artar zaten geçtiğinden itibaren herhangibir sorun yaşadın mı müşteri hizmetleri nasıl birde başka bir operatörden geçince taahüt ödeme olayı nasıl işliyor bilgin var mı

upload zaten mükemmel ona bir şey demem 50 uploadda yeterde artar zaten geçtiğinden itibaren herhangibir sorun yaşadın mı müşteri hizmetleri nasıl birde başka bir operatörden geçince taahüt ödeme olayı nasıl işliyor bilgin var mı

Bir hafta önce internet hızıyla ilgili ilginç bir sorun yaşadım ama bunun ne kadarı İSS kaynaklı onu bilmiyorum. Gece arıza kaydı açtım, öğlene düzeldi. Genel olarak çok memnunum. VDSL'den fibere geçince 2500 TL'ye kadar cayma bedelini Türknet ödüyor. Ödüyor derken, sen yine eski İSS'nin son faturasını ödüyorsun ama o faturayı uygulama üzerinden Türknet'e gönderiyorsun, sana aylık indirim olarak yansıtıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri