🔥İndirim Nzxt C850 850w 80+ Gold Core 4.999 Tl Mağaza Stoklu Sadece

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,038
cok iyi fiyat

Ankara'da olsaydı hemen yola çıkmıştım :D

En ucuz 27K Mı bura dışında gerçek mi?

Akıllarda tek soru: Bu fiyata da kar edebiliyorlarsa bu zamana kadar yapılan fiyatlandırma neydi?
hocam mağazada bu fiyattan vermiyorlar sanırım, internetteki eski indirim duruyor stok bitince hala öyleymiş gibi gösteriyorlar

NZXT'nin güç kaynakları çok tatlı geliyor bana nedense. Farklı farklı PSU denedim ama bu marka ayrı bir tatlılığı var.

NZXT'nin güç kaynakları çok tatlı geliyor bana nedense. Farklı farklı PSU denedim ama bu marka ayrı bir tatlılığı var.
Oldukça kaliteli ve sessizler. Müşteri hizmetleri de çok kaliteliymiş diye duymuştum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam mağazada bu fiyattan vermiyorlar sanırım, internetteki eski indirim duruyor stok bitince hala öyleymiş gibi gösteriyorlar
Sitede mağazada yazıyor hocam. Gidip alacak kişi arayıp gitse daha iyi olur stok bilgilendirmesi açısından.

Akıllarda tek soru: Bu fiyata da kar edebiliyorlarsa bu zamana kadar yapılan fiyatlandırma neydi?
Paraya ihtiyaçları oldu çünkü. 3-4 ay indirim yapmayıp borcu gelince fiyatı yarıya düşüren 2. el satıcısı gibi davranıyor İtopya. Denize düşen yılana sarılır.

hangi tier bu

Geri