Çözüldü✓ Atk A9 Plus Aldım Pişman Olmalı Mıyım?

Krosakı Ichıgo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
443
İkinci el uygun fiyata satın aldım ama birkaç yerde yeni yeni gördüm belli başlı sorunları olabiliyormuş. Sizce pişman olmalı mıyım. Ürün kargoda iade imkanım yok.

İkinci el uygun fiyata satın aldım ama birkaç yerde yeni yeni gördüm belli başlı sorunları olabiliyormuş. Sizce pişman olmalı mıyım. Ürün kargoda iade imkanım yok.
Bu saatten sonra yapabileceğin bir şey yok maalesef umarım sorun yaşamazsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok da problemli bir model değil

bende bunu kullanıyorum memnunum, adam niye satıyor sordunmu, ne kadara aldın birde

bende bunu kullanıyorum memnunum, adam niye satıyor sordunmu, ne kadara aldın birde
1200+ kargo ücreti ile aldım. Adam eline uymadığını rahat edemediğini söyledi. Şuanda geldi deniyorum ama nasıl test edilir bilmiyorum.

Çok da problemli bir model değil
Hocam çok bilgim yok sensörü iyiymiş diye gördüm. Hoşumada gitti aldım öyle. Şuanda deniyorum güzel mouse mousepad seçiyor falan demişler ama nasıl test edilir hiç bilemedim.

1200+ kargo ücreti ile aldım. Adam eline uymadığını rahat edemediğini söyledi. Şuanda geldi deniyorum ama nasıl test edilir bilmiyorum.

Hocam çok bilgim yok sensörü iyiymiş diye gördüm. Hoşumada gitti aldım öyle. Şuanda deniyorum güzel mouse mousepad seçiyor falan demişler ama nasıl test edilir hiç bilemedim.
Mouse pad seçme olayı zırva ya elyafla kullanıyorum tık yok.

Aldıktan sonra niye soruyorsunuz anlamıyorum, psikolojinizi bozmak için mi?

Aim hud gibi yerlerde sensörü test edebilirsin sapma vb varmı diye daha üst test nasıl yapılır bilmiyorum

Aldıktan sonra niye soruyorsunuz anlamıyorum, psikolojinizi bozmak için mi?

Güzel bir soru.

Aslında alırken forumda belli başlı önerildiğini gördüm ve çokta düşünmeden aldım. Sonra bugün farklı bir forumda bir konusunu gördüm ve ciddi bir sorun yaşamış yazan kişi. Bundan dolayı bu konuyu açtım. Rahatsız mı oldunuz?

hz testi yap - tuşları çalışıyormu onun haricinde üzerine çatlat vs. varmı bak

Güzel bir soru.

Aslında alırken forumda belli başlı önerildiğini gördüm ve çokta düşünmeden aldım. Sonra bugün farklı bir forumda bir konusunu gördüm ve ciddi bir sorun yaşamış yazan kişi. Bundan dolayı bu konuyu açtım. Rahatsız mı oldunuz?
Neden rahatsız olayım, güzel bir cevap. Şu anda içinde bulunduğunuz durumda size tavsiye versek veremeyiz, dolayısıyla almadan önce eğer fikrimizi sorsaydınız bir cevap verebilir ve sizi yönlendirebilirdik.

Geri