Yardım Rampage V987 Vs Logitech G923

Arkadaşlar uygun fiyatlı vites arayanlara şu linki atabilirsiniz.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

V99'u kesinlikle Önermem. Yazılım desteği yok, G29 gibi dişli motor kullanıyor ve arıza riski yüksek. V10 Pro'nun altındaki hiç bir seti öneremem.
bu bütçede rampageden de g29 danda çok daha iyi iç aksamı da parça kalitesi de o kadar sene g29 kullandım 3 kere shifter değiştim satarken yanında yedek motor 3 shifter 2 arduino el freniyle geçen yaz 7500 den verdim full seti birde bu shifterler inanılmaz kalitesiz oluyor aldım letgodan sattım 2023 de 2 kere kullandım kullanmadım

bütçeyi çok aşar derseniz yine ikisinden daha iyi pxn v99 var
V99 da alınmaz. En düşük PXN V10 Pro alınır.

bütçeyi çok aşar derseniz yine ikisinden daha iyi pxn v99 var
v99 kötü advocate hocam söylemiş zaten aynı g29 gibi o da

bu bütçede rampageden de g29 danda çok daha iyi iç aksamı da parça kalitesi de o kadar sene g29 kullandım 3 kere shifter değiştim satarken yanında yedek motor 3 shifter 2 arduino el freniyle geçen yaz 7500 den verdim full seti birde bu shifterler inanılmaz kalitesiz oluyor aldım letgodan sattım 2023 de 2 kere kullandım kullanmadım
Hocam uygun fiyatlı shifter bu var yapacak bişey yok. En kaliteli vitesler bile bir süre sonra bozuluyor zaten. 12k ya satılan Moza HGP'lerle alakalı da tonla şikayet var.
Arkadaşın bütçesi belli. Yoksa SF U ya da Simtur vites alabilirdi.

Hocam uygun fiyatlı shifter bu var yapacak bişey yok. En kaliteli vitesler bile bir süre sonra bozuluyor zaten. 12k ya satılan Moza HGP'lerle alakalı da tonla şikayet var.
Arkadaşın bütçesi belli. Yoksa SF U ya da Simtur vites alabilirdi.
Yani Genel olarak Alınabilcek fiyat performans set ve shifter arıyorum Çok da kötü olmasını istemem açıkçası

Yani Genel olarak Alınabilcek fiyat performans set ve shifter arıyorum Çok da kötü olmasını istemem açıkçası
Hocam Direksiyon setinde en f/p seçenek V10 Pro. Onda hemfikiriz :D
Vites de tamamen sizin bütçenizle alakalı. Simtur vites diğer 3D yazıcı modellere göre kalitelidir ama o da 4.500-5.000 TL'ye fln geliyor. PXN'in A7 vitesi vardı şuan hiç bir yerde stokta kalmadı. En son 4.000 TL'ye fln satılıyordu. Sonradan da alabilirim derseniz onu bekleyin.

Takibe al diyip mail adresinizi yazın. Geldiği gibi ilk sizin haberiniz olsun :D Stoğa ilk girdiğince çok uygun fiyatlı oluyor sonra fiyat yavaş yavaş artıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,908
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri