🔥İndirim Penta Tandem 4k 240hz Msı Mag 321up X24 44.134 Tl

konu dışı bu arada idefix'den ürün almanızı tavsiye etmem. inanılmaz yavaşlar. gamingenden aldığım klavye değiştircektim idefix üzerinden aldığım 10 gün sonra dönüş yaptılar 10 gün. düşünün yani kötü bir alışveriş sitesi bence uzak durun
Başka seçenek yok.

mag ve mpg malzeme kalitesi olarak aynı dime o zman harbi anlamsız kalıyor gibi dp hariç

Speclerinde 3. Nesil oled diyor, tandem olarak görünmüyor
MSI sitesine girip bakabilirsin.
12281.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mag ve mpg malzeme kalitesi olarak aynı dime o zman harbi anlamsız kalıyor gibi dp hariç
MAG olanı al görüntü ve hız aynı. MPG de ek özellikler var sadece dp 2.1 gibi.

akakcede linklerde ben 2026 sürüm yazısını göremedim.

konu dışı bu arada idefix'den ürün almanızı tavsiye etmem. inanılmaz yavaşlar. gamingenden aldığım klavye değiştircektim idefix üzerinden aldığım 10 gün sonra dönüş yaptılar 10 gün. düşünün yani kötü bir alışveriş sitesi bence uzak durun
İdefix degismemis demek himm
Yalniz Tekramarket MSI Turkiye distributoru (hala ayniysa), gecmiste n11 - tekramarket uzerinden aldigim anakarti iade icin gorusmustum sorun cikarmamislardi.

mag321up X24 yazıyor ya hani daha ne olması lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mpg versiyonu:

MAG olanın kutu tasarımı sade, mpg ise renkli. Fiyat farkını ödediğiniz şeyler bunlar. 🙂
tamamende değil pd şarj var bide o sensör muhabbeti varmış sanırım aradaki fark 5kdan az olursa daha mantıklı gibi oled koruması olarak değilse mag adamdır

tamamende değil pd şarj var bide o sensör muhabbeti varmış sanırım aradaki fark 5kdan az olursa daha mantıklı gibi oled koruması olarak değilse mag adamdır
5k dan fazla olur diye düşünüyorum.

Geri