Emirhan61z
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
2 3 Gün İçinde Hyperx Cloud 3 s alacagım ses gecıkmesı olurmu performansı nasıl kullananlar yardımcı olabılırmı veya aynı fıyatlara alabılecegım farklı kulaklıklar varmı
bütçem uygun genellikle cs 2 valo gibi oyunlar oynuyorum bılgılendırmen ıcın tesekkur ederımDostum Cloud 3 S gayet iyi, tam bir oyuncu kulaklığı. En büyük artısı rahatlığı ve mikrofon kalitesi. CS2 gibi oyunlarda ses kasmak için biçilmiş kaftan. Sesleri çok net veriyor, mikrofonu da yayıncı kalitesinde diyebilirim. Malzeme kalitesi de taş gibi, kolay kolay bir şey olmaz. Eğer bütçen uygunsa düşünmeden alabilirsin.
anladım peki oyun icin eq ayarı varmı sendegenel olarak oyun için alacaksan gayet güzel bir kulaklık ses kalitesi normal kullanım için çok iyi değil ama eq ayarı yapınca cidden iyi oluyor. Şarjı falan mükemmel dedikleri gibi 120 saati veriyor gerçekten. tek sıkıntısı dongle'da çekim mesafesi çok düşük yani mutfağa falan gitmeyi bırak odadan çıktığın anda bağlantı kesiliyor. Normal kullanımda bağlantı sorunları yaşayanları çokça görmüştüm ama şans meselesidir umarım. Bende de arada kendi kendine bağlantı gidiyor ama çok nadir.
anladım peki oyun icin eq ayarı varmı sende
Cloud 3s al ben kullaniyorum cok iyi2 3 Gün İçinde Hyperx Cloud 3 s alacagım ses gecıkmesı olurmu performansı nasıl kullananlar yardımcı olabılırmı veya aynı fıyatlara alabılecegım farklı kulaklıklar varmı
Ben 3 ay önce indirimle 4k ya aldim, güzel yani paran varsa alCloud 3s al ben kullaniyorum cok iyi
Alıntıyı görüntüle
Bunu kullanıyorum hem oyun hem normal kullanım için hoşuma gidiyor. Kendim ayarladım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ek olarak şunu deneyebilirsin ilk aldığımda uzun bir süre bunu kullandım.
4-4-2.5-2.5-2-2-2.7-2.5-1.6-1.6
hocam kulaklığı güncellemek için usb ile bağlamanız lazım bilgisayara.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
böyle bir hata aliyorum nasıl duzeltebilirim