Ben uzun zamandır kullanıyorum hocam bir sıkıntı çıkmadı güvenilir mi bilmiyorum ama genelde saglamlisansdanda alıyorlar. (Ben item satıştan almıştım).Merhaba bedavaya win 11 pro keyler oluyor ya da trenyoldda fln 40 tl lik keyler oluyor sizce onları alırsam sıkıntı çıkar mı ?
hocam sorun olmaz mı yaŞunu kullanabilirsin yıllardır bu şekilde aktif ederim.![]()
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Ben her formatimda win 10/11 crack yazıyorum güvenilir x bir yerden crackliyorum şimdiye kadar bi şey olmadı
arkaddaşın attığını yapıyorum o zmnBen her formatimda win 10/11 crack yazıyorum güvenilir x bir yerden crackliyorum şimdiye kadar bi şey olmadı
Olmaz, aktivasyon sırasında HWID seçiceksin 1 e basıp.hocam sorun olmaz mı ya
konudaki script için yazıyorsan o açık kaynak kodlu bir script. içinde ne var ne yok belli yani.ekstra olarak bir program bir yönlendirme kullanmıyorsan bir key sana zarar veremez ama sen gidipde script vb ekstra program yükler keyi onun üzerinden aktifleştirirde güncellemeleri microsofttan değilde adamların kendi sitesinden indirmeye başlarsan geçmiş olsun adamlar herşeyi yapabilir sana
açık kaynaklı kodu benim gibi kodlardan anlamayan birisi baktığında anlamaz ne olduğunu, riske girmekte gereksiz olur gidersin 10-20 tl ye etkinleştirme kodu alırsın ekstra bişi indirmemiş olur orjinal windowsun sitesinden güncellemeleri çekersin, çalıntı veya değil ben ilgilenmiyorum gibi bi windowsa bi dünya para vermek aptallık olur ( rtx 5080 ve üstü sistemin yoksa )konudaki script için yazıyorsan o açık kaynak kodlu bir script. içinde ne var ne yok belli yani.
ama dersen ki ben paranoyak birisiyim script kullanmam adamlar websitelerinde aktivasyonun nasıl gerçekleştiğini tane tane anlatmışlar elle de aktive edebilirsin. script sadece her adımı senin yerine yapıyor. para verip trendyoldan çalıntı key satın almak da başka bir seçenek.
Anlamana gerek yok zaten. Kodu herhangi bir AI'a atarsan sana ne olup olmadığını açıklıyor. İster iki tane 5090'ın olsun istersen 1030 windowsa para vermek boş iş. 30-40'a key de alınabilir ama aynı mantık zaten.açık kaynaklı kodu benim gibi kodlardan anlamayan birisi baktığında anlamaz ne olduğunu, riske girmekte gereksiz olur gidersin 10-20 tl ye etkinleştirme kodu alırsın ekstra bişi indirmemiş olur orjinal windowsun sitesinden güncellemeleri çekersin, çalıntı veya değil ben ilgilenmiyorum gibi bi windowsa bi dünya para vermek aptallık olur ( rtx 5080 ve üstü sistemin yoksa )